- 24,140
- 25,189
- 113
Ahmeti mi yedirmem sizlereKatılıyorum kardesım terbiyem bozuluyor
Ahmeti mi yedirmem sizlereKatılıyorum kardesım terbiyem bozuluyor
Foruma uyelıkte psıkoteknık sartKatılıyorum kardesım terbiyem bozuluyor
Yorgunuz be babaBen koruyacam birazdan kişisel verileri diğer taraftan 😂
😂😂😂😂😂Katılıyorum kardesım terbiyem bozuluyor
Arif Efendiİsim ver knk nasıl olsa kaos var arada kaynar
Ula sen ve birkaç kişi biri düşsün hemen bitirmeye calisiyom daha senden sabah ozur diledim tama hatalı olmama ragmenKatılıyorum kardesım terbiyem bozuluyor
Metin abi psikkoteknik ne abiForuma uyelıkte psıkoteknık sart
+25 yapmak lazım ergenler çekilmiyorForuma uyelıkte psıkoteknık sart
Soğuk günler geçer, sıcak günler gelir kardeşş...Yorgunuz be baba
Ula sende psikoteknik ne gezer hayatı bitmis obezForuma uyelıkte psıkoteknık sart
@Barrios abın uygulamlı anlatısn psıkopat kendısıMetin abi psikkoteknik ne abi
Amçaoğlu nerdesin laArif Efendi
Bunlar yetim dostu değil ahmetim aldırış etmeUla sen ve birkaç kişi biri düşsün hemen bitirmeye calisiyom daha senden sabah ozur diledim tama hatalı olmama ragmen
Cahil sin sana Allah vurmuş birde ben vurmumCalm down babe
Edepsiz bir teklif aldım...@Barrios abın uygulamlı anlatısn psıkopat kendısı
Şimdi size bir masal anlatacağım bir varmış bir yokmuş aramızda birisi bu forumdan bir arkadaşın hesabı ban yedi diye bonuslara bakıyormuş sonra birgün bu arkadaş benim hesabımdan bonuslara bakıcam ayağına hesabımın forumda şifresi ve mailini değiştiriyormuş… ama kırmızı başlıklı kız sırf para istedi diye verilmedi diye yapmış bu kansızlığı sonr kırmızı başlıklı kız yakalanmış ve hemen hesaba ban atılmış ve sonra forum adminleri yapılmış şimdi bu kırmızı başlıklı kız kim olabilir ???

Hıkayeyı hep kırmızı baslıklı kızdan dınledık bıde kurtu dınlemek lazım puahajŞimdi size bir masal anlatacağım bir varmış bir yokmuş aramızda birisi bu forumdan bir arkadaşın hesabı ban yedi diye bonuslara bakıyormuş sonra birgün bu arkadaş benim hesabımdan bonuslara bakıcam ayağına hesabımın forumda şifresi ve mailini değiştiriyormuş… ama kırmızı başlıklı kız sırf para istedi diye verilmedi diye yapmış bu kansızlığı sonr kırmızı başlıklı kız yakalanmış ve hemen hesaba ban atılmış ve sonra forum adminleri yapılmış şimdi bu kırmızı başlıklı kız kim olabilir ???