- 19,906
- 11,129
- 113
Sende ağır konuştu olm filan dedinBen niye özür diliyorum
Sende ağır konuştu olm filan dedinBen niye özür diliyorum
Gececiler yevmiye aldı, nöbeti gündüzcüler devraldı dostGeceden kalma rol demeyin düşer bayılırım şimdi
Halk dilinde çok kullanılan bi tabir hayatında ilk kez mi duyuyorsunSende ağır konuştu olm filan dedin
Geceden kalma rol demeyin düşer bayılırım şimdi
Eşref şansın açık olsun sonu güzel olur umarım.Herkese bol şanslarDestek hallettim dedi bu seferde Max 5k . Kaza bela olmadan anaparami çeksem yeter bu siteden çevrimi yapipEkli dosyayı görüntüle 949056
Evet bizim buradaki Halk dilinde kullanilmazHalk dilinde çok kullanılan bi tabir hayatında ilk kez mi duyuyorsun
Eşrefin rolünü sonuna kadar takip edenlere gazi madalyası verilmeliGececiler yevmiye aldı, nöbeti gündüzcüler devraldı dost
Abartmayın gündüz yeni actiGeceden değil dün öğlen
Sizin orada halk mı kaldı artık yüzde 80 i suriyeli oranın suriyeli nereden bilsin olm kelimesiniEvet bizim buradaki Halk dilinde kullanilmaz
Gece de almadık maalesefGececiler yevmiye aldı, nöbeti gündüzcüler devraldı dost
Oda doğru neyse TM uzatmiyakSizin orada halk mı kaldı artık yüzde 80 i suriyeli oranın suriyeli nereden bilsin olm kelimesini
Zor45 atamazlar ins
Bunların sağı solu belli olmuyor 44 atsınlar gerekirse 45 atmasınlar45 atamazlar ins
Şimdi varya bu ne dostRol gelir mi akşama @EşrefTEK80
Bitiyormuş gibi yapıyor. Çok sinsidir oUlan Ferdi şu internet paketin bitmedimi gene gulucuge basladin