Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,685
2,333
113
Bittim arkadaşlar bende iş görüşmesine gidemedim kime yazsak olmaz aile yok dağın başında bı evde omuz çatlak kaldık Allah kimseyi muhtaç etmesin bugünler de geçecek elbet yol parası bulup gitsek belki iş sahibi olacaz ama onda bile nasibimiz yok inanın zor yaziom iyi forumlar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,970
11,159
113
3 dj 16 sayı Allah belanızı versin

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,212
23,988
113
Bittim arkadaşlar bende iş görüşmesine gidemedim kime yazsak olmaz aile yok dağın başında bı evde omuz çatlak kaldık Allah kimseyi muhtaç etmesin bugünler de geçecek elbet yol parası bulup gitsek belki iş sahibi olacaz ama onda bile nasibimiz yok inanın zor yaziom iyi forumlar
Çalışınca da bi halt olmuyor merak etme

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,381
33,042
113
30 yaşında adamsın sivil hayatında hiç mi dost biriktirmedin bu zamana kadar ha ben ınanmıyorım böyle bi duruma tamamen sinyal desin de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...