Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Modanli83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
501
113
Herkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Bol şanslar

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,256
9,614
113
Herkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Olay bu kadar basit. Bol şanslar

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,203
6,308
113
Bol şanslar kardeşim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Haydi bakalım koreliler Kore sevgisi aşkına yazın gelin

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
17,828
113
Seninle daha önce hiçbir para diyaloğumuz olmadı olmazda,hatta birbirimizden çok haz ettiğimizide düşünmüyorum.Dünki konun gözüme takılınca yazmak istedim.Baştan sona kadar haklısın.Forum için bir şeyler yapıyorsun insanlar eğlensin birde cebine harçlık girerse ne iyi kafasıyla.Ne yazıkki bunu kötüye kullanan sürekli hep bana hep bana diyen %90 lık bir kesim var.Umarım bu konuyla ilgili forumda bir değişiklik olur çünkü insanı kupon paylaşmaya korkar hale getiriyor bazıları.Şansın açık kısmetin bol olsun.Hayırlı günler
Duyulara tercüman oldun reis . İnsan kararsız kalıyor konu açmakta o tarz kişiler yüzünden. Ama gerçekten insan kazanınca da dostlarla da paylaşmak istiyor . Belki batmış birisi yürü gider vesile oluruz diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...