Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,337
4,148
113
3

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,456
10,789
113
Duyulara tercüman oldun reis . İnsan kararsız kalıyor konu açmakta o tarz kişiler yüzünden. Ama gerçekten insan kazanınca da dostlarla da paylaşmak istiyor . Belki batmış birisi yürü gider vesile oluruz diye
Ben senin niyetinin farkındayım zaten dost.Dünki konunuda okudum üzüldüm açıkçası o yüzden yazmak istedim.Herkes aynı anda mutlu edilemiyor ne yazıkki.Allah gönlüne göre versin şans seninle olsun dost

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Bu ne ya bir basket nedir 4 dakikada atın iki üç gelsin

Emsek1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,864
1,460
113
Duyulara tercüman oldun reis . İnsan kararsız kalıyor konu açmakta o tarz kişiler yüzünden. Ama gerçekten insan kazanınca da dostlarla da paylaşmak istiyor . Belki batmış birisi yürü gider vesile oluruz diye
Dost sen hala anlamadın konuyu bak takip ediyorum ama sadece izliyorum gerek yok
Param var zaten herkes seni hakli diyecek verilen kişiler hep aynı kişiler yine diyorum para senin ama cekilis yok kura yok liste yok admin yok alan kişiler sabit kişiler gram kiskanmiyorum ayrıca senin kadar dağıtım yapan da yok eyvallah ama aynı kişiler sürekli kazanıp bizim gibilerin hiç kazanamami bu da bir haksizlk değil mi sence karar her zaman senin bak rolunu takip ediyorum ama sadece eğlencesine Kazan hep Kazan ama para için buraya yazıp takipte kalmayacağım sadece uzaktan izleyeceğim

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,415
17,828
113
Dostlar maç çok çok çok kötü gidiyor gelme ihtimalini yok denecek kadar az . Daha da devam edip gece aldiklarimizi kaybetmeyelim. Gece görüşürüz yine inşallah

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,337
4,148
113
Umarım yanlış anlamdın beni Eşref bir kaç defa yazdım ama kötü niyet değil. Bir ihtiyaç vardı o yüzden sana Bir kaç defa yazdım takibim var diye. Kötü amaç yoktu yani

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,618
10,919
113
İki üçlük sart

ultrAslan1905

Galatasaray 🟨🟥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,587
2,122
113
Herkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Dün gece başarılı olmuşsun tebrikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...