Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,426
4,198
113
Valla dost ben yattım ben de 2 maç takil ettim senin kadar şey etmedim ödül almadım diye sabah banada laf saydım ben anlamadım seni
Başkan 5-6 adım takibim vardı kalan 7 kişiye söylendi ben 7 kişi arasındaydım ama verilmedi gönlüm kaldı ama neyse

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,206
3,173
113
Herkese tekrar selamlar Dostlar. Hedefe ulaşırsak ödül vermek istediğim 5 kişiye özelden ulaşıp göndereceğim. En çok sayiyi yazana yada en uzun süre konuda kalana ödül hakkı doğar diye bir durum da söz konusu değildir. 1 saat de sürebilir 1 günde.. takip etmek isteyen eder , zamani kısıtlı olan etmez. Bol şanslar
Bol şans kardeşim umarım başarılı olursun

Passion90

Zaman sadece birazcık zaman...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,471
24,178
113
O zaman ne diye hep aynı adamlara atıyo
Aynı adamlara da atsa adamın Kendi rollingi kaldı ki 10 kere katıldıysam 2 kere ödül aldım . Niye beni es geçiyor dersen serzenişte bulunursan elbette hakkın olmaz. Sakin sakin roll takip eden yok ki herkes kaos peşinde. Yalan mı?

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,111
1,703
113
Aynı adamlara da atsa adamın Kendi rollingi kaldı ki 10 kere katıldıysam 2 kere ödül aldım . Niye beni es geçiyor dersen serzenişte bulunursan elbette hakkın olmaz. Sakin sakin roll takip eden yok ki herkes kaos peşinde. Yalan mı?
Haklısın reis roll sahibi istediğine ödül verir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...