Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 35K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
İlk ceyrek 18 sayi atamadi 2 ceyrekde 5 dk war sayi 8. 20 sayiyo bulur bunda rahat nalet tkm

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,418
11,433
113
Neyse beyler Allah'a emanet geçmiş olsun begenmeyenlerde kendi açsınlar öyle dagitsinlar adam bedava para veriyor yazın fabrikada çalışmıştım 700 TL'ye adamı sikiyorlar iyilik yaramıyor Allah'a emanet

berdus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,793
1,563
113
Neyse beyler Allah'a emanet geçmiş olsun begenmeyenlerde kendi açsınlar öyle dagitsinlar adam bedava para veriyor yazın fabrikada çalışmıştım 700 TL'ye adamı sikiyorlar iyilik yaramıyor Allah'a emanet
Diline saglik Kisa ve net Sende ALLAH'A emanetsin guzel insan bol sans gzel kazanclar dilerm

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,076
1,485
113
Burda en adil kişiler daymond ve shlec abilerdir 5 kez cekilislere katıldım 2 kez 500 TL kazandım 5 10 kez roll takip ettim tek takip etmeme rağmen ödül gönderen olmadı adam 50bin kazandı 2 kişi takip ettik dedim en kotu 2 mizede 500 ateşler bir baktım adam 500 TL lik kupon yapmış yaptığı kuponda 10bucuk üst olcak şekilde tabi ben anlamadım neden böyle saçma kupon yaptığını işe gittim geldigimde 500 TL lik kupon yatınca lose kaybettim olarak konuyi kapatıp başka konu açıp orda her zamanki gibi arkadaşlarına gönderim yapmış o gün bugündür kimsenin rolünü takip etmem role basladigin anda sen istersen en çok desteği veren kişi ol her zaman birileri vardır ödülü alicak .d neyse sizde benim gibi yapın kumarı bıraktım 2 ay önce hiç para yatirmiuorum hem çalışıyorum hemde kod kovaliyorum zaman su gibi geçiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...