Knk çünkü çok takip edip mesaj atan oluyor oyuzden alamiyorsundurKavga etmiyoruzki saygınca konuşuyoruz ben 100 kere takip ettim @EşrefTEK80 bir kere bile almadım bu tesadüf mü hiçte şikayet etmedim kavga bile çıkarmadım
Knk çünkü çok takip edip mesaj atan oluyor oyuzden alamiyorsundurKavga etmiyoruzki saygınca konuşuyoruz ben 100 kere takip ettim @EşrefTEK80 bir kere bile almadım bu tesadüf mü hiçte şikayet etmedim kavga bile çıkarmadım
Yakisani yapin kendinize bende dahil verirse iyi vermesse kotu ayip la bu ne boyle. Alacaginiz var sanki o derece kaptiriyosunuz kendinizi konusurkenBeyler kavga etmeyin yav
Mesaj önemli değil diyor ama ya kendisiKnk çünkü çok takip edip mesaj atan oluyor oyuzden alamiyorsundur
Öyle ama bir umutla takıp ettim knkSıkma canını zaman geçirdik öyle düşün
Kral önceden böyle yapmıyordu Eşref abi şimdi böyle yapıyor sonuçta adamın konusu ödül vermek istediklerine verir kimsede karışamaz bunaMesaj önemli değil diyor ama ya kendisi
Karışmıyoruz zaten de öneri işte daha çok faydaKral önceden böyle yapmıyordu Eşref abi şimdi böyle yapıyor sonuçta adamın konusu ödül vermek istediklerine verir kimsede karışamaz buna
Forumda +100k adam var her kafadan ses çıkması normal ama bazıları işi inada bindiriyorvalla dilenci gibisiniz beyler adam isteyene para atar iyi forumlar size
Ayn su 3 günde formda çok şey oluyorForumda gereksiz bir sinir var kaç gübdür
Kaybetme psikolojisi knk tuhaf ama çoğu arkadaş kazanamıyor futbol slot basketbol uğursuzluk var gibi onun tepkimesiForumda gereksiz bir sinir var kaç gübdür
Diline saglik Kisa ve net Sende ALLAH'A emanetsin guzel insan bol sans gzel kazanclar dilermNeyse beyler Allah'a emanet geçmiş olsun begenmeyenlerde kendi açsınlar öyle dagitsinlar adam bedava para veriyor yazın fabrikada çalışmıştım 700 TL'ye adamı sikiyorlar iyilik yaramıyor Allah'a emanet
Eyw anteplimisinDiline saglik Kisa ve net Sende ALLAH'A emanetsin guzel insan bol sans gzel kazanclar dilerm
Kupon gozukmuyorki abiKayıp bonusu ile iyi ilerledik 15 dk da devam edelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 948968
Valla helal olsun ekmeğini taştan çıkaran adamKayıp bonusu ile iyi ilerledik 15 dk da devam edelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 948968