- 26,257
- 6,848
- 113
Pusuda mi bekliyordun ahshshatmayın lan kuruyun
Pusuda mi bekliyordun ahshshatmayın lan kuruyun
Dostum neyi anlamadin. Konu başında söylüyorum ben benim olan parayi benim istediğim kişiye veririm bu hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Konu başında da belirtmisim istediğime veririm diye. Canı istemeyen takip etmez. Ve bundan sonra da hep böyle olacak ben kazanç saglarsam vermek istediğim kişiye ödül vericem. Allah için yeter ama senin yaptığın ayıp ediyorsun artık senÇekiliş olsa aslında kimse itiraz etmez ama istediğime verirsem dersen millet böyle tartışma başlatıyor
156 olmuycak,,fena değil baremBarem 150.5
Allah yardimcin olsun herkese tek tek açıklama yapıyorsunDostum neyi anlamadin. Konu başında söylüyorum ben benim olan parayi benim istediğim kişiye veririm bu hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez. Konu başında da belirtmisim istediğime veririm diye. Canı istemeyen takip etmez. Ve bundan sonra da hep böyle olacak ben kazanç saglarsam vermek istediğim kişiye ödül vericem. Allah için yeter ama senin yaptığın ayıp ediyorsun artık sen
Ahı olanlar olabilir geceki rolingtenHadi bakalım kayıp bonusu kurtaracak mi biziEkli dosyayı görüntüle 948969
Ezerlerse süreyii129 boş geç süre 5:38
Haydi rast gelsin kalbine göre inşallah işsizlik çok zorŞirketten aradılar işe çağırdılar şansım dönsün artık 1 yıldır ev kuşu oldum la