- 18,863
- 3,485
- 113
2 hafta önce 1k para attım deneme bonusu kazancı çekicem demişti zor bela salı günü attı 😂Valla kendi itiraf etmişti
2 hafta önce 1k para attım deneme bonusu kazancı çekicem demişti zor bela salı günü attı 😂Valla kendi itiraf etmişti
Bendende istedi bi daha istersen ispiyonlarim seni dedim daha da istemedi2 hafta önce 1k para attım deneme bonusu kazancı çekicem demişti zor bela salı günü attı 😂
Ferdiyi ufacık tanıyorsam yani namı değer mustafayı o planı yapmıştır 5-6tane multi hesap yapmıştır puahah1 ay da 6k mesaj çöp oldu
Bol şans kralFerdiyi ufacık tanıyorsam yani namı değer mustafayı o planı yapmıştır 5-6tane multi hesap yapmıştır puahah
Aslanım ferdi hakkını veriyor gene gizliden yapmış sporu2 hafta önce 1k para attım deneme bonusu kazancı çekicem demişti zor bela salı günü attı 😂
Seni örnek niye alim ben seni örnek alırsam kafama sıkarım benAferin HACI beni örnek al kendine
Eyv kral baştacıBol şans kral
Kanka yastik altindaki altinlari ne zaman cikarcan kurudukBendende istedi bi daha istersen ispiyonlarim seni dedim daha da istemedi
Bilemem töhmet altında birakmiyim kimseyi hahshs@baba7378 bu da diğer hesabı olabilir 😂😂.. @tahir1603
O YÜZDEN örnek almanı istiyorum zatenSeni örnek niye alim ben seni örnek alırsam kafama sıkarım ben
Geçen sefer tokatlama olayı var diye mi ban yemişti kralAslanım ferdi hakkını veriyor gene gizliden yapmış sporu
Kral sen numunemisinO YÜZDEN örnek almanı istiyorum zaten
Kanka ben sert yastıkta yatiyom bozarsam uyku düzenim sekteye uğrar o sebeple bozmuyorumKanka yastik altindaki altinlari ne zaman cikarcan kuruduk
Kim la karkar mıLa zaten geldiği ilk gün ferdikadıoğlu hoşgeldin dedim kardeşim o kim ben o değilim dediği andan itibaren ayıktık bugünde kışkırınca olaya son verdi 😄
Ban da mı yemişti valla senden duyuyorum o ara vurgun yapmıştır kesin bilerek ban yemiştir para yemek için vakit ayırmak amaçlıGeçen sefer tokatlama olayı var diye mi ban yemişti kral
Aslan kardesim benim sen rahat uyu o yastigi daha da sertlestiricez yakında dkdkdkdkdkKanka ben sert yastıkta yatiyom bozarsam uyku düzenim sekteye uğrar o sebeple bozmuyorum
Ya brader boş yapma etiket YAPIYON SONRA yaptığın muhabbete bak.Kari GİBİ güceneceksen bundan sonra etiket yapma blraderKral sen numunemisin
Ban yemişti dost öyle hatırlıyorum .. rollere fısıldayan adamBan da mı yemişti valla senden duyuyorum o ara vurgun yapmıştır kesin bilerek ban yemiştir para yemek için vakit ayırmak amaçlı
Belli bi gün verir misin kardeşim sayılı gün çabuk geçerde rezzzz alayım şimdidenAslan kardesim benim sen rahat uyu o yastigi daha da sertlestiricez yakında dkdkdkdkdk