TakipteyizDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
TakipteyizDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Sen nerdesin kaç gündürRoll için musaitiz
Aç takip edelim dostGelsin mi
Dahir gülücük atmış nerden geliyor bu samimiyetGelsin para lazım Lazoğlu
La benım emnatı sana verdı onla mı acıyon rolu ozannnn yapma ozannnnDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
vayyy delikanlı kardeşim benimYok onlar bize göre değil manifest nedir sen dinle benim yerime
Hadi gönder gelsin bol şansDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Oyyyyyy hadi bakalım en sevdiğim sşşdşdşşddşlDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Bol şans gönder gelsin laz dostDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Knk sen dinle birşeyler işte bana sorma git ne dinliyosan dinlevayyy delikanlı kardeşim benim
ne dinlicez hande yener mi
Yolla reisDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Seviyon he başkasının roll konusuna gelip roll yapmayı bağımlılık mı acaba bu daDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
BolşanslarDostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Açıkta 60 a yakın kişi vardı alamayanlar kusura bakmayacak artıkAçıkta 20 kişi vardır heralde knk 😂😂
Sen de iyi takip ediyorsun enişte ha nokta atışı yapmışsınSeviyon he başkasının roll konusuna gelip roll yapmayı bağımlılık mı acaba bu da
En son tskip ettigim rolde bi dahakine sen aklimdasin demistin @Lazistan08Dostum @EşrefTEK80 bayrağı devraldım,
2-3 adımlı rol geliyor…
Son adım gelsin 60 kişi için jzkasAçıkta 60 a yakın kişi vardı alamayanlar kusura bakmayacak artık
Lades mı oynuyonuz bırader aklımda neEn son tskip ettigim rolde bi dahakine sen aklimdasin demistin @Lazistan08
Abi sana Dünya kadar mesaj yazdım formdan kirginmisin bana@Lazistan08 uzaktan takip oluyor mu