- 71,980
- 38,139
- 113
Konu neydiBaşka bir konu için DM atar mısın
Konu neydiBaşka bir konu için DM atar mısın
Yazıklar olsunElin değmişken bir rol acta takip edelim baksa kimsyee borcu yoktur
Helal olsunNe kadar var Murom odeyelim
Harbiden ha yazıklar olsun valla ben yazarken utandım vallaYazıklar olsun
Multi olduğunu itiraf ediyorsun suan bilgin olsunOnunla aramda özel kim olduğumu bilmiyorsun
Özel bir konuNasıl bir konu pauaha
He doğrudur söyle kim olduğunu öğrenelim Hiç olmazsaOnunla aramda özel kim olduğumu bilmiyorsun
Allah ıslah etsin kardeşim seni ve beniHarbiden ha yazıklar olsun valla ben yazarken utandım valla
Niye bejna nerede kiMetine artık borcu yok ödendi.
Başka varmi bildiğiniz.
Ben gidiyorum daha fazla dayanamicam artikAllah ıslah etsin kardeşim seni ve beni
Borcum yok kimseye diyor. 😂LazistNimA yazdık bin yeni Türk Lirası atsın bana bin ytl
Ya sen nasıl adamsın ya adamlara Değme at bekliyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Borcum yok kimseye diyor. 😂
Abi ne kadar güldürdun beni son mesajta heralde daha kafan biraz iyi puahahYa sen nasıl adamsın ya adamlara Değme at bekliyorlar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Git bulaşık yıkaa 😂🤣😂Kedi maması o dşdşdşşdş
vecna mı tokatlamış eniste detay verseneNe oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Yüksekte oynar 100-200k paralar basar
Vecnadan tamam dedi yardımcı olayım ona
Attı buna 1k ben 500 at demiştim lavuk aldı parayı gitti geberdim numarası yapıyor bir daha da yazmadı numarasını da yazmıştı da ugrasmadım şerefsiz dolu forumda sen 500k kasalarla oyna gel burada 500 tl için dolandır insanları
Amçaoğlu diye mesaj atan daha dürüstmüş bundan.Ne oldu vecna da kapattı gitti dmyi en son eski bi üyelerde bana yazdı biri tanımaz kimse bu vecnaya söylesene dost kötüyüm hastaneye gitmem lazım param yok diye yavsak oğlu yavsak
Yüksekte oynar 100-200k paralar basar
Vecnadan tamam dedi yardımcı olayım ona
Attı buna 1k ben 500 at demiştim lavuk aldı parayı gitti geberdim numarası yapıyor bir daha da yazmadı numarasını da yazmıştı da ugrasmadım şerefsiz dolu forumda sen 500k kasalarla oyna gel burada 500 tl için dolandır insanları
Laz ne zaman rol geliyor 😂Ne kadar var Murom odeyelim
Hayır be başka biri vecna parayı vurdu burda milletle mi uğraşacak bastı gittivecna mı tokatlamış eniste detay versene
tarık iyi birine benziyordu birkaç alışveriş oldu da
Adamı rahat bırakıyorsun onun şekli olsa çoktan DM yanmıştı benimLaz ne zaman rol geliyor 😂