- 19,389
- 11,621
- 113
Huzurevi Lakers yürüyerek 30 sayı fark attı ilk yarıdan Atlantaya
Reis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen neMilwauke maçı, için yorum isteyen arkadaşlar oynadığınız büroda mevcut ise , İlk Çeyrek Her İki takımda 26 sayı atar 27 Sayı Atar , Milwauke takım 29.5 üst 30.5 üst
Atlanta en az 10 fark atmazsa bende birsey bilmiyorumAtlanta takım mı ki
Yok yarı al knk çeyrek alt üst kumarina gerek yokReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
@Erhan2121 kanka fikrin ne atlanta maçına118.5 üst geçiyor benimde içimden ama reis bakalım
Maç ortada ben kesin milwaukee alır falan demiyorum ama Atlanta Duman eder vs demek de iddali tahminAtlanta en az 10 fark atmazsa bende birsey bilmiyorum
Yarı ideal bence en azımdan ilk çeyrek atamasa 2. Çeyrek toparlama şansı varReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
Dost nba mi bakiyonErhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
Atlanta tempoyu yakalarsa karşılık verir milwaBen bu maça hiç üst alt yorumu yapmam mesela kendi kafana göre takıl ama milwake 4 maçtır barem altında kalıyor mesela atlanta da 2 maçtır
RiskliReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
Nerelerdesin kral geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildirReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
Kanka sadece izle bunlar ilk çeyrek kudurur, her ikiside ilk çeyrekleri sayıyı bulup sonrasında çekiliyorlar, milwa sayı rahat bulur ama deplasman da çok rahat karşılık verir ilk çeyrek güzel sayı.var bu maçtaReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
İlk yarı 120 ye kadar alabilirsin abi mantikliReis 20k için ilk çeyrek bahsi çok aşırı riskli olmaz mı senin dusuncen ne
Duman eder ben oynadım 😃Maç ortada ben kesin milwaukee alır falan demiyorum ama Atlanta Duman eder vs demek de iddali tahmin
Aynen eğer ki tempolu başlarsa değişir durum işte nasıl başlıcağı önemli dışardan oynayabilecek 2 takım girerse uçar girmezse sıçarAtlanta tempoyu yakalarsa karşılık verir milwa
Milwaki ilk per alır garanti olsun dersen + handi gir evde çok eksik varErhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
Evet reisDost nba mi bakiyon
Lakers macinda eksiklerine baktın mı atlantanin. Bu macta walker şov yapacakMaç ortada ben kesin milwaukee alır falan demiyorum ama Atlanta Duman eder vs demek de iddali tahmin