- 42,148
- 33,536
- 113
Eşro ortaya iy üst gir bence taraf iy girmek pek mantıklı değil bir bakmış dünyaları yemişİlk yarı milwa 60 atabilir mi ya
Eşro ortaya iy üst gir bence taraf iy girmek pek mantıklı değil bir bakmış dünyaları yemişİlk yarı milwa 60 atabilir mi ya
Bende de açık değil canlıda açarReis ilk çeyreği acmamislar daha niyeyse
Yarı daha mantıklı sanki dostİlk yarı milwa 60 atabilir mi ya
Oda yarı demiş zaten kankamYarı daha mantıklı sanki dost
Ben kazanmanin yanında en azda 10 fark atar diyorum.Bak ben iddali konusmuyorum ikisi de kazanabilir diyorum ama sen Atlanta kesin kazanacak diyorsun maç sonu Atlanta kazansa ben haksız çıkmıyorum ki![]()
Ona bağlı herşeyİlk yarı milwa 60 atabilir mi ya
2 çeyrek ne yapacakları belli olmaz takımları bildiğimizden yazıyorum bunlara üstü yarı alma... Ya maçı izle öyle bas.yada oynama bekleİlk yarı milwa 60 atabilir mi ya
milwa bu macı kazanamaz kanka görürsün alt olma olasılıgı yuksekte 2 sakatMS 2 ve alt banko
Takım üst al milwauke oynaÇeyrek açıldı barem 60.5
İlk çeyrek emilwa bu macı kazanamaz kanka görürsün alt olma olasılıgı yuksekte 2 sakat
Ante 30 atari 1.76 reis denenir mi230 ust olur mac dost atlantada defans yok ante 40 sayıları bile bulabilir bu maçta taraf sayi bahsi riskli suan her iki takımda rahat sayi bulur
Daha alamazsınki onu dost betco kapamıştırAnte 30 atari 1.76 reis denenir mi
59.5 da var denenirÇeyrek açıldı barem 60.5
ilk per isterse 50 atsın tek basına yıne atamaz 118 sayı ne demek sen bılıyon mu biz burda cok gorduk miami cart curt 250 260 diyenleriİlk çeyrek e
37.38 sayıları görürsen şaşırma
Bende ayni bahsi oynadim bugün en az 10 tane serbest atar en mantıklı bahsi bence de ante bahsi dostAnte 30 atari 1.76 reis denenir mi