- 3,418
- 17,835
- 113
Erhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
Kadrolar son maçlarında eksiksiz bi atlanta da porzings yok gözüküyorDostlar NBA var 21 de. O maca son adım atalım. Nedir fikirleriniz takip eden var mı NBA
İy handikap + milwaukee.Erhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
118.5 üst geçiyor benimde içimden ama reis bakalımİlk yarı üst bence
Reis o iyi biliyor haErhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
@Erhan2121 gel dostErhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
Atlanta duman ederDostlar NBA var 21 de. O maca son adım atalım. Nedir fikirleriniz takip eden var mı NBA
En mantıklı tercih o baktimda olur uygun gorursen118.5 üst geçiyor benimde içimden ama reis bakalım
En iyisi kendi bildiğin her zaman şansı arkamıza aldık yinede sen bilirsin Eşref agaErhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
Atlantada eksik yok duman edecekEkli dosyayı görüntüle 918354
Ben de alacağım
Bol şans knk şimdiden20k giricem o maça dostlar acele etmeyelim
Ben bu maça hiç üst alt yorumu yapmam mesela kendi kafana göre takıl ama milwake 4 maçtır barem altında kalıyor mesela atlanta da 2 maçtır118.5 üst geçiyor benimde içimden ama reis bakalım
@Erhan2121Erhan diye bir arkadaş vardı sanki o sıkı takip ediyordu buralarda mi acaba
Atlanta takım mı kiAtlantada eksik yok duman edecek
Milwa çok sürpriz takım sağı solu belli olmaz yazı tura misaliEn mantıklı tercih o baktimda olur uygun gorursen
İlk çeyrek bahsi al , milwauke olmasa yarı derdim ama bunlara ilk çeyrek al Eşrefim118.5 üst geçiyor benimde içimden ama reis bakalım
Aceleye zaten gerek yok aga 3 saati geçti bi 3 saat daha olsun bizim olsun boşa gitcene20k giricem o maça dostlar acele etmeyelim