Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,543
6,453
113
İban konusu kapandıysa roll devam edelim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,671
10,219
113
Herkese selamlar tekrar dostlar.. müthiş kazanç aldım sabah 11 gibi. Şimdi kız kalesine geçtim güzel bir otel kral dairesinden rol açıyorum.. bugün vurgun günü olsun.. en yüksek dağıtım günü olsun.. hedefe ulaşırsak 5 kişiye 1000₺ ödül verelim..
Bol sans ins kazanirsiniz

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,367
7,910
113
@TheNightMare paranı attım acı insan bir özür diler
Sen özür dile şu üslubuna falan bak muhtemelen forumdaki teknik bir hata var ben grupta gözüküyorum ama grupta değilim.
Neyse engelle bende engelliyorum hayırlı bayramlar
@EşrefTEK80 dost ödül geldi tamam teknik bir hata olmuş ama bence ödülü insan gibi konuşmayı bilen kişilere yaptır sonuçta seni temsil ediyor sadece naçizane tavsiyem ödül için kesene bereket 🙏

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,671
10,219
113
Sen özür dile şu üslubuna falan bak muhtemelen forumdaki teknik bir hata var ben grupta gözüküyorum ama grupta değilim.
@EşrefTEK80 dost ödül geldi tamam teknik bir hata olmuş ama bence ödülü insan gibi konuşmayı bilen kişilere yaptır sonuçta seni temsil ediyor sadece naçizane tavsiyem ödül için kesene bereket 🙏
La sen direk bizi ödül göndermedi diye sucladin üstelik suçsa sende senle ben nasıl konusum özür dileyecegin yerde

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,630
48,832
113
9 senedir forundayim yemin ederim dm nereden kapanır ne bilirim nede ihtiyaç duydum :)

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,192
6,307
113
Yahu yeter be kardeşim para para forumda sıkıntı vardı 2 gündür ne paraymış arkadaş adam şurada bi rol yapıyor onunda tadını bırakmıyorsunuz

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,630
48,832
113
Ödül dağıtıldı mı la kaçırdık mi yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...