- 51,652
- 48,843
- 113
Yeni kupon geliyormu
O parayı ben niye göremedim puuhaaErhan ilk aşwım naber parayı koymuşssun heyecanla dm atmaya çalıştım atamadım
Bol sans ins kazanirsinizHerkese selamlar tekrar dostlar.. müthiş kazanç aldım sabah 11 gibi. Şimdi kız kalesine geçtim güzel bir otel kral dairesinden rol açıyorum.. bugün vurgun günü olsun.. en yüksek dağıtım günü olsun.. hedefe ulaşırsak 5 kişiye 1000₺ ödül verelim..
Kardeşim seni sevmiyor erhan zorlama işte feçen bana dm den kızdı erhan şu wasili benle aynı ortama etiketleme diye yeter söylemicektim zorladınEnteresan şekilde herkese cevap veriyor bana da vermiyor![]()
Sen özür dile şu üslubuna falan bak muhtemelen forumdaki teknik bir hata var ben grupta gözüküyorum ama grupta değilim.@TheNightMare paranı attım acı insan bir özür diler
Sus tek kelime daha etme çünküO parayı ben niye göremedim puuhaa
Doğru olabilir çok kırıldım onaKardeşim seni sevmiyor erhan zorlama işte feçen bana dm den kızdı erhan şu wasili benle aynı ortama etiketleme diye yeter söylemicektim zorladın
Sen neye üzülüyon la2 kupon gelsin
La sen direk bizi ödül göndermedi diye sucladin üstelik suçsa sende senle ben nasıl konusum özür dileyecegin yerdeSen özür dile şu üslubuna falan bak muhtemelen forumdaki teknik bir hata var ben grupta gözüküyorum ama grupta değilim.
Neyse engelle bende engelliyorum hayırlı bayramlar
@EşrefTEK80 dost ödül geldi tamam teknik bir hata olmuş ama bence ödülü insan gibi konuşmayı bilen kişilere yaptır sonuçta seni temsil ediyor sadece naçizane tavsiyem ödül için kesene bereket 🙏
Erhanda şimdi bu kırılmanın üstüne gece osura osura uyurDoğru olabilir çok kırıldım ona
İnsanların sigarasız olması beni çok üzüyor çünkü bende çok bağımlıyim sigaraya ve yokluğunu iyi bilirimSen neye üzülüyon la
Yahu yeter be kardeşim para para forumda sıkıntı vardı 2 gündür ne paraymış arkadaş adam şurada bi rol yapıyor onunda tadını bırakmıyorsunuzSen özür dile şu üslubuna falan bak muhtemelen forumdaki teknik bir hata var ben grupta gözüküyorum ama grupta değilim.
@EşrefTEK80 dost ödül geldi tamam teknik bir hata olmuş ama bence ödülü insan gibi konuşmayı bilen kişilere yaptır sonuçta seni temsil ediyor sadece naçizane tavsiyem ödül için kesene bereket 🙏
Hahahhaha çok pis kurıldum şuan erhanaaErhanda şimdi bu kırılmanın üstüne gece osura osura uyur
Ödül dağıtıldı mı la kaçırdık mi yineSen özür dile şu üslubuna falan bak muhtemelen forumdaki teknik bir hata var ben grupta gözüküyorum ama grupta değilim.