Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 40K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,411
17,821
113
Kimse sölemedi agam sen söledin 😉 o akşam telefonunda kapanıyordu hatta rolden pay vermezsek yanlışmıyım 😅
Yiğidim seni ben çıkaramadim hangi rol hangi para. Ne payı sen kimi kimle karistiriyorsun biri seninle eglenmis olsa gerek 🤣🤣 ben bişey diyecem de şimdi insanlar beni yanlış anlayacak 🤣🤣ama bir iyi dassak geçmiş senle biri. Enişteye de yaptiklarindan yapmışlar sana da

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,881
6,762
113
La hayroo dur adam şu rolü bı bitirsin kafasini karıştırma

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Bana da geçen adam dm atıp sen calypsosun dedi sabaha kadar inandıramadım

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,180
9,795
113
eşrefim şu kardeşine bi imkan vermiyorsun neler yapacak bi bilsne ajaha

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,510
10,843
113
La geçen de biri yazdi konuda etiket atti özelden yaz dedi yazdim. Beni başka forumdaki adamla karıştırmış 🤣🤣 . Bir tane adam yazsin surda bakim benden para istedi Eşref desin hadii goreyim
Ozaman belki başka formdaki adamın isminde esreftek olabilir

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,411
17,821
113
Oğuzhan ile birde sinan vardı onun ikisi de bana surekli aynı şeyi diyordu sametcan80 sen misin diye. Ödül attigimda ismim çıkıyor ya ibanda. Sonra da milletle iyi eğlendi ikisi 🤣🤣🤣

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,180
9,795
113
La geçen de biri yazdi konuda etiket atti özelden yaz dedi yazdim. Beni başka forumdaki adamla karıştırmış 🤣🤣 . Bir tane adam yazsin surda bakim benden para istedi Eşref desin hadii goreyim
çabuk özelden yaz bakalım yazacanmı

hkmtgnl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,180
9,795
113
@EşrefTEK80 dost sende basiret bağlanması var bak ben bunu çözerim acilen şansızlığı kırman için bana 1k roll yaptırıyorsun akşama bişeyin kalmaz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,510
10,843
113
Oğuzhan ile birde sinan vardı onun ikisi de bana surekli aynı şeyi diyordu sametcan80 sen misin diye. Ödül attigimda ismim çıkıyor ya ibanda. Sonra da milletle iyi eğlendi ikisi 🤣🤣🤣
Hiç bakm
Bu olay şeye dönmüş bir futbolcu vardı alnasr a gidicim diye imza atmış dubaideki alnasrmis Ronaldo'nun oynadığı değil mevzu aynı ona dönmüş puahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...