- 7,203
- 6,308
- 113
Özbekistan u 21 maçı var iy 1.5 gol bas kasa maçı
Hikmet dayi mezara arefe gunu sabah gitmek daha iyi degilmi şimdi kalabalik 'olurson adımı gönder gelsin bugün arife mezara gidicez
bol şanslar yoldaşÇekim verdiydim 18k onu bekliyorum başka yere atacam dostlar
adanada yağmur var sabah gidemedikHikmet dayi mezara arefe gunu sabah gitmek daha iyi degilmi şimdi kalabalik 'olur
Hadi bakalımÇekim verdiydim 18k onu bekliyorum başka yere atacam dostlar
En iyisiÇekim verdiydim 18k onu bekliyorum başka yere atacam dostlar
Simdide antepte basladi yagmur ramazan ddmekki bereketiyle bitiyoradanada yağmur var sabah gidemedik
Benxe eger kasa atacaksa gelecek macta dursumn isterse 33 olsun 23 k temiz nir iscinik neredeysd yarim aylik parasiBugün de 38 de kalırsa 2k basıp düz 40 yapmaya çalışma @EşrefTEK80 gerekirse dağıtma para dün 3k için 37k yaktın
Kesinlikle bültende kötüydü cyberda eridi gitti bakiyeBugün de 38 de kalırsa 2k basıp düz 40 yapmaya çalışma @EşrefTEK80 gerekirse dağıtma para dün 3k için 37k yaktın
@EşrefTEK80 komik mi adam dün 37k kaybetti sen gülüyorsun bida eşrefin rolüne katılma kardeşimBugün de 38 de kalırsa 2k basıp düz 40 yapmaya çalışma @EşrefTEK80 gerekirse dağıtma para dün 3k için 37k yaktın
Kendi rollünden kovulan ilk adam@EşrefTEK80 komik mi adam dün 37k kaybetti sen gülüyorsun bida eşrefin rolüne katılma kardeşim
Burdan ekmek çıkar mı 😁bayrama ne kaldı şunun şurasında
Burda ekmek ne arar fırın mı burası. Burda kan ter gözyaşı var 8 saat roll takip etme varBurdan ekmek çıkar mı 😁
Dün yaptık onu bugün hazıra konma günü 😁😁Burda ekmek ne arar fırın mı burası. Burda kan ter gözyaşı var 8 saat roll takip etme var
Bayram neyimize aw bizim biz korkuyom cehennemde de kumar oynariz valla puhahahsbayrama ne kaldı şunun şurasında
Tamamdır kralÇekim verdiydim 18k onu bekliyorum başka yere atacam dostlar
Bu profilindeki adam kimTamamdır kral