- 11,446
- 10,067
- 113
kuru ulan kuru
Ula napıyon ya bekle az daha başlardı maçlar 1.5 saat cyber takip ettircen bize şimdiBol şanslar.. maç yok ne oldu bugün bu bültene Ekli dosyayı görüntüle 946095
o kadar uzun sürüyormu saybırUla napıyon ya bekle az daha başlardı maçlar 1.5 saat cyber takip ettircen bize şimdi
Soru neydiKral allah gonderdi seni bir sey soracam sana heraldd bankacisin demi
Bol şans kralBol şanslar.. maç yok ne oldu bugün bu bültene Ekli dosyayı görüntüle 946095
10k mı o cyber mı oBol şanslar.. maç yok ne oldu bugün bu bültene Ekli dosyayı görüntüle 946095
Seni allah mı gönderdi soru buSoru neydi
Doğruysa yer yerinden ıynarSeni allah mı gönderdi soru bu
Bol şanslar kralBol şanslar.. maç yok ne oldu bugün bu bültene Ekli dosyayı görüntüle 946095
Kral benim kredi notu cok dusuk yani hicbir banka kredi vermez bana ama bu yil burs cikti diye verdi ziraat 12 k soyle kural varmis bursun 4 katı kredi veriyorlarmis burs 4 k oldu simdi ben 1.2 asgari borc var odenmemis onu odesem ben krediyi 16 yaparlarmi bilgon varmiSoru neydi
Bunu var ya maç bitimine kadar her sayıyı sayacak insanlar var boku yedik 😁😁Ula napıyon ya bekle az daha başlardı maçlar 1.5 saat cyber takip ettircen bize şimdi
Tobe tobe puhahaSeni allah mı gönderdi soru bu
YapmazlarKral benim kredi notu cok dusuk yani hicbir banka kredi vermez bana ama bu yil burs cikti diye verdi ziraat 12 k soyle kural varmis bursun 4 katı kredi veriyorlarmis burs 4 k oldu simdi ben 1.2 asgari borc var odenmemis onu odesem ben krediyi 16 yaparlarmi bilgon varmi
Kardeşim sana sen napardın diye sorduğumuzu hatırlamıyoruzBen olsam bu maça ilk çeyrek iki takımda 28 atar girerdim 1.65den ve batardı kesin
Bol şanslar tek dostBol şanslar.. maç yok ne oldu bugün bu bültene Ekli dosyayı görüntüle 946095
Çok gerginsinKardeşim sana sen napardın diye sorduğumuzu hatırlamıyoruz