- 3,213
- 833
- 113
Yavaş yavaş git reis acele etme 3-4 adım yeterli110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
Yavaş yavaş git reis acele etme 3-4 adım yeterli110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
Reis bi maç vereyim bas topla ya takma kafaya 🤭110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
Reis takipteyiz bugün inşallah 150 k cikarsin110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
Arif efendi bı uflesin sana110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
Son rollingleri ben takip etmedim diye düştü geldim kasayı toplamaya110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
Dost geçmiş olsun aksama kasa birak toparlanır110k dan 70k lara düştük dün aksam ve bu sabah kötü geçti umarim toparlariz reis
MoladayızKatılım var mı şu an acaba dostlar?
One piece ha.Katılım var mı şu an acaba dostlar?
Tekrar mı başlayacak acaba yoksa aktif etkinlik mi kral?Moladayız
Tekrar aynı konuTekrar mı başlayacak acaba yoksa aktif etkinlik mi kral?
Aynen bro fanıyım. Naruto da severim ❤One piece ha.
Luffy. Bende narutocuyum kırmızı çizgimdir 😂Aynen bro fanıyım. Naruto da severim ❤
Aradığınız kişiye şuanda ulasilamayir lütfen daha sonra tekrar deneyinizKatılım var mı şu an acaba dostlar?
Valla çok takip eden biri değilim etkinlikleri bro ya ama şansa dün piabella bonusunu çevirdim. 1k yatırım istiyorlar :S 2 gündür ayarlayamadım belki etkinlikten nasipleniriz dedim hayırlısı 😆Aradığınız kişiye şuanda ulasilamayir lütfen daha sonra tekrar deneyiniz
Ben dün eşref bey sayesinde aldım 500 1k yaptım piabellayi çektim takip et roluValla çok takip eden biri değilim etkinlikleri bro ya ama şansa dün piabella bonusunu çevirdim. 1k yatırım istiyorlar :S 2 gündür ayarlayamadım belki etkinlikten nasipleniriz dedim hayırlısı 😆
1k Yatirim mümkün değil diyenler gördüm ama piabellada? Bu sıralar tüm sitelerde sorun var galibaBen dün eşref bey sayesinde aldım 500 1k yaptım piabellayi çektim takip et rolu
Yoo var1k Yatirim mümkün değil diyenler gördüm ama piabellada? Bu sıralar tüm sitelerde sorun var galiba
Bş emmiYa hak diyelimEkli dosyayı görüntüle 886816