- 48,800
- 20,177
- 113
Kolay gelsin dost 🙏🏻Çok fazla müsait değilim vaktim hiç yok. Ahmet kardeşimize yeni işi hayırlı olsun diye açtık rol .. mesajlarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın dostlar
Kolay gelsin dost 🙏🏻Çok fazla müsait değilim vaktim hiç yok. Ahmet kardeşimize yeni işi hayırlı olsun diye açtık rol .. mesajlarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın dostlar
BOL ŞANSLARSelamlar dostlar.. hedefe ulasabilirsek @Ahmetdeveci kardeşimize 3k rol bakiye ödül. Bir kaç arkadaşa da özelden ulaşırız.. bol şanslar hepimize
İş arim diyordu. Ahmedime beleş enişteÜcretsiz mi
La abi ya yatarsa şimdi tereddutte kaldım yatarsa 15 k gidiy ha bence yapmiyak ya vÇok fazla müsait değilim vaktim hiç yok. Ahmet kardeşimize yeni işi hayırlı olsun diye açtık rol .. mesajlarınıza cevap veremezsem kusura bakmayın dostlar
Sendr 95k tepkime var eniste sen o yuzden kaybettinÜcretsiz mi
Yaşa 10 dk ya Jojo bonus reklamı altına kod atar kaçırma verecek sana hissettimİş arim diyordu. Ahmedime beleş enişte
Güzel kalpli kardeşim benimLa abi ya yatarsa şimdi tereddutte kaldım yatarsa 15 k gidiy ha bence yapmiyak ya v
Sen bu saflıkla iyi hayata tutunmuşsun dostRol bakiyesi ne oluyor
Verir ama dedenin asasını verir enişte.Yaşa 10 dk ya Jojo bonus reklamı altına kod atar kaçırma verecek sana hissettim
Bol şans dost biz kaybettik sen kazanırsın insallahSelamlar dostlar.. hedefe ulasabilirsek @Ahmetdeveci kardeşimize 3k rol bakiye ödül. Bir kaç arkadaşa da özelden ulaşırız.. bol şanslar hepimize
ELİMİZE VERİR ONU VALLAVerir ama dedenin asasını verir enişte.
Bol sansSelamlar dostlar.. hedefe ulasabilirsek @Ahmetdeveci kardeşimize 3k rol bakiye ödül. Bir kaç arkadaşa da özelden ulaşırız.. bol şanslar hepimize
Moneyi alıp Eşref tek gibi Rolling yapacaksınRol bakiyesi ne oluyor
Kazanmakla kalmıyor kazandırıyorda dostum umarımBol şans dost biz kaybettik sen kazanırsın insallah
Tamam ins kazanırız o 3 ne kadar yaparım siz soylerdiniz ama ya yatarsa abi benim için yapiysenbyapma yatarsa mahcup olurduk sen biraz bakiyeyi düşür 15 cokMoneyi alıp Eşref tek gibi Rolling yapacaksın
☘🙏🏻Tamam ins kazanırız o 3 ne kadar yaparım siz soylerdiniz ama ya yatarsa abi benim için yapiysenbyapma yatarsa mahcup olurduk sen biraz bakiyeyi düşür 15 cok
15k onun için çerez parası sıkma canını 😄Tamam ins kazanırız o 3 ne kadar yaparım siz soylerdiniz ama ya yatarsa abi benim için yapiysenbyapma yatarsa mahcup olurduk sen biraz bakiyeyi düşür 15 cok