Usta akıl vermek gibi olmasın ama pro Lig var Rusya'nın iki farklı klasman faullerde vs süreler geciyoe alta dönük oluyor gebekdeMuro reis maç yok diye bunu oynadik ya . Futbol baslicak hong kong ligi ne olur iy dostlar ?
Usta akıl vermek gibi olmasın ama pro Lig var Rusya'nın iki farklı klasman faullerde vs süreler geciyoe alta dönük oluyor gebekdeMuro reis maç yok diye bunu oynadik ya . Futbol baslicak hong kong ligi ne olur iy dostlar ?
0.5 alt olur dost ki ben hiç alt sevmem ama o lig başka bir seviye topu ilk defa görmüş gibi oynuyorlar mahalle maçları gibi gelen vuruyorMuro reis maç yok diye bunu oynadik ya . Futbol baslicak hong kong ligi ne olur iy dostlar ?
O maç karşılıklı gol var gibi duruyor da sen benim aklıma uyuyup oynama Ben şu an telefon geldi dışarı çıkacağım İnşallah yeşillendirirsin milyon Kazan sen o kadar insana dokundunMuro reis maç yok diye bunu oynadik ya . Futbol baslicak hong kong ligi ne olur iy dostlar ?
Abi bilmediğin konular hakkında yorum yapma ben adama borç vermedim siteye kriptodan atsın diye para verdim tamammi hergun farklı yalan söyledi bak birini daha vurmuş şimdi adama da aynı yalan insanları bilemezsin bilmediğin konularda yorum yapmaDost @Losers iyi adamdır burada bir çok kişiye fazlasıyla dağıtım yapmıştır bir çok kişi tarafından da yüksek miktarlarda dolandirilmistir hepimiz kumarci adamlariz onda paran kalmaz buna emin ol kaldiki eğer param olursa ben öderim onun borcunu.. ama denk getirmemiştir bugünlerde kayiplardaydi toparlar gelir tahminim utandigindan yazammistir sana cevap ikimizide severim sen bana inan o adam da paran kalmaz
Kitcee iy 0.5 üst 1.95 oranMuro reis maç yok diye bunu oynadik ya . Futbol baslicak hong kong ligi ne olur iy dostlar ?
Abi oynama sohbet edek bekliyek maclari yazık günah 15 k para fiserMuro reis maç yok diye bunu oynadik ya . Futbol baslicak hong kong ligi ne olur iy dostlar ?
Eyvallah dost doğrudur kusura bakmaAbi bilmediğin konular hakkında yorum yapma ben adama borç vermedim siteye kriptodan atsın diye para verdim tamammi hergun farklı yalan söyledi bak birini daha vurmuş şimdi adama da aynı yalan insanları bilemezsin bilmediğin konularda yorum yapma
Reis hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz hata yapabiliriz ama her zor zamanlardan geçen kişi selam verdiğini tokatlayacaksa yandık al bak şuanda bir kuruş param yok işin makarası sigara alacak param yok ama kimseyi tokatlamaya çıkmadım, onun bu kaçıncı hatası oldu birilerinin suçunu masum insanlara yıkmasın gidip kim canını yaktıysa ondan alsın acısınıDost @Losers iyi adamdır burada bir çok kişiye fazlasıyla dağıtım yapmıştır bir çok kişi tarafından da yüksek miktarlarda dolandirilmistir hepimiz kumarci adamlariz onda paran kalmaz buna emin ol kaldiki eğer param olursa ben öderim onun borcunu.. ama denk getirmemiştir bugünlerde kayiplardaydi toparlar gelir tahminim utandigindan yazammistir sana cevap ikimizide severim sen bana inan o adam da paran kalmaz