Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 16K Hedef 50 ( NBA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
533
1,068
93
Çok çıktı bu periyod ya son periyod iki üç dk kurutmamiz lazım

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,106
11,818
113
Dost @Losers iyi adamdır burada bir çok kişiye fazlasıyla dağıtım yapmıştır bir çok kişi tarafından da yüksek miktarlarda dolandirilmistir hepimiz kumarci adamlariz onda paran kalmaz buna emin ol kaldiki eğer param olursa ben öderim onun borcunu.. ama denk getirmemiştir bugünlerde kayiplardaydi toparlar gelir tahminim utandigindan yazammistir sana cevap ikimizide severim sen bana inan o adam da paran kalmaz
Abi bilmediğin konular hakkında yorum yapma ben adama borç vermedim siteye kriptodan atsın diye para verdim tamammi hergun farklı yalan söyledi bak birini daha vurmuş şimdi adama da aynı yalan insanları bilemezsin bilmediğin konularda yorum yapma

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
2,327
113
Bu liglerde ağır sikeler oluyor son on dk

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,898
113
Abi bilmediğin konular hakkında yorum yapma ben adama borç vermedim siteye kriptodan atsın diye para verdim tamammi hergun farklı yalan söyledi bak birini daha vurmuş şimdi adama da aynı yalan insanları bilemezsin bilmediğin konularda yorum yapma
Eyvallah dost doğrudur kusura bakma :(

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,406
22,061
113
Dost @Losers iyi adamdır burada bir çok kişiye fazlasıyla dağıtım yapmıştır bir çok kişi tarafından da yüksek miktarlarda dolandirilmistir hepimiz kumarci adamlariz onda paran kalmaz buna emin ol kaldiki eğer param olursa ben öderim onun borcunu.. ama denk getirmemiştir bugünlerde kayiplardaydi toparlar gelir tahminim utandigindan yazammistir sana cevap ikimizide severim sen bana inan o adam da paran kalmaz
Reis hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz hata yapabiliriz ama her zor zamanlardan geçen kişi selam verdiğini tokatlayacaksa yandık al bak şuanda bir kuruş param yok işin makarası sigara alacak param yok ama kimseyi tokatlamaya çıkmadım, onun bu kaçıncı hatası oldu birilerinin suçunu masum insanlara yıkmasın gidip kim canını yaktıysa ondan alsın acısını

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
2,327
113
Kimse sesini çıkarmasın en azindna umutlandırdı 78 78 şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...