- 10,829
- 9,508
- 113
yetmez 14 isterizAbi bu buragin inadına 7 adım yap
yetmez 14 isterizAbi bu buragin inadına 7 adım yap
Çeyrek üst genelBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Indiana gorunce ust basarim Ben barem bakmadanBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Ne tahmin yaparsan ablan arkandaBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Maç boyu al istiyorsan 240.5Bu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Cavs ilk yari üst al abi cavs dagitirBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
İlk periyot üstBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Adamsın hikmet dayiyetmez 14 isteriz
Bu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Clev 1. Ceyrek barem üstBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
İlk çeyrek üste gider Indiana sıfır savunma Cleveland boş gecmez @EşrefTEK80Bu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
ustBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
sende öyle gralAdamsın hikmet dayi
Hımmmm,,ilk çeyrek 55-60 bandında gibi kral,,,Bu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Esref yine resital yapmis laAdamsın hikmet dayi
Kumarbaz kadın da varmıs forumdaNe tahmin yaparsan ablan arkanda
Çüklü bayanKumarbaz kadın da varmıs forumda
En yuksek baremden 60.5 ust oyna arkana yaslanBu rolun son adımı icint indiana maçına tahminleriniz nedir dostlar ?
Bende şaşırdım gördüm deKumarbaz kadın da varmıs forumda
Kumarın cinsiyeti olmazKumarbaz kadın da varmıs forumda