- 9,195
- 6,289
- 113
O kadar da kolsuz olmasinlar ya bi zahmet 2.22 oran valla bedavaClev 40 atar ama ev 30 atamaz evin atacagı maks 15 20
O kadar da kolsuz olmasinlar ya bi zahmet 2.22 oran valla bedavaClev 40 atar ama ev 30 atamaz evin atacagı maks 15 20
Para olunca herkes arkanda dimi ablaSana güven tam istediğine gir arkandayız
Dm atılmıyor mesaj sayisi yeterli degilBana dm atsana abi
gece dikkat et şey yapmasınlarÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Adres ver getirelim akskskÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Otogar yolları yokuştur biraları tokusturÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Düzgün konuş etiketlemiyim adminleriPara olunca herkes arkanda dimi abla
Petrole git bide çok içmeÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Ben ayiktirdim seni gereken kişiye abi senin tahmin neDm atılmıyor mesaj sayisi yeterli degil
Benzinlik bulÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Çook direkletden döndü dost bu roll de @EşrefTEK802.22 oran valla kacmaz
yuhhh derdin neÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
AhhaÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Üç funde bir paket sıkıntı çok içme kralÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Dayı artık benzinlikteki marketlerde çok açık olmuyorBenzinlik bul
Kötü birşey demedim ki ablamDüzgün konuş etiketlemiyim adminleri
2.22 orandan cle ilk per 60.5 ust oyna dost bosver sigarayi 😀Üç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Yeter konuyu dağıtmaKötü birşey demedim ki ablam