- 5,286
- 1,338
- 113
@EşrefTEK80 en düşük baremden üst al dost ilk per
Çok doğru yorum vallaCavs 1 per ust yapar takim bazında ust alınır indiana tankıng yapar bi bakmışsın 20 atmis bi bakarsın 30
Eşref abi bunu takip edebiliyormuyuz59.5 üst olur mu dostlar . Cle beni çok ürkütüyor
Al ablam59.5 üst olur mu dostlar . Cle beni çok ürkütüyor
genemi geldinEşref abi bunu takip edebiliyormuyuz
Ee senin dusuncen ne tam olarak reis 60 olur muCavs 1 per ust yapar takim bazında ust alınır indiana tankıng yapar bi bakmışsın 20 atmis bi bakarsın 30
Ne var kadrigenemi geldin
1 ay gelmiycen dedin tama sözün dur kardesimEşref abi bunu takip edebiliyormuyuz
Çok acı verirr yaa dostOlur olur
Taraf mantıklıEe senin dusuncen ne tam olarak reis 60 olur mu
Cavs 1 per ust olur takim bazindaEe senin dusuncen ne tam olarak reis 60 olur mu
Hanfikap al 4.5 handikap yapar clevland reisimEe senin dusuncen ne tam olarak reis 60 olur mu
ilginc adamsinNe var kadri
reis itele düşünme bilgi sağlam yerdenEe senin dusuncen ne tam olarak reis 60 olur mu
@wasil eşref market arıyor sende izmaritÜç gün olmadı 1 karton sigara almıştım. Şimdi baktım bitmis sokağa düştüm market arıyorum 🤣🤣
Tamam mazotu aldıysan devamBuldum abi buldum 🤣🤣
İndiananin ölüsü 20 i gecer clevlanda savunma yapmaz zaten ev yağmur gibi yapar usta @EşrefTEK80Ee senin dusuncen ne tam olarak reis 60 olur mu
Yaniii,,nerelerden döndükk biliyorsun mucizelerle,,yazık olmasın be dost,@EşrefTEK80 en düşük baremden üst al dost ilk per
Eşref abi takkip etme derse yazmayacam zaten başka roll yok1 ay gelmiycen dedin tama sözün dur kardesim