Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 16K Hedef 50 ( NBA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,077
11,794
113
Oda karakterini belli etti , herkes kendine sıktı bundan sonra bizde onu öyle biliriz sen değil bir başkasına yapsa çok takılmam vardır bir hesabı derim ama , sigarası yok demişim hemen yollayım abi diyip ikiletmemişsin sen onu yazdıktan sonra bende kestik muhabbeti Allah'a emanet olsun
Evet abi koddan parayı çektim senin bir lafinla attım sigara parası ataacaktin sadece 110 TL dedi canım biraz abur cubur çekiyor 200 atarmisin dedi tamam kardeşim geri dönerim sana dedi bende dedim lafı olmasın ama iyilik ettim kötülük aldim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,898
113
Reisim sen tanıdığım karakterli 3-5 adamdan bir tanesisin forumda. Ama haksızlık ediyorsun bak dikkatimi çekiyor 4-5 oldu. Benim bilhassa kendim seçip en az 2 kez sana ödül gonderimi yaptirdim. Gerçekten sevdigim bir adamsın ama ayip oluyor ödül almadim falan demen. 75k ödül dağıttım son 5 ayda. Takip edip de hiç almadim diyen adam yalan soyler abi benim konumda net
Sana lafım yok dost buradaki herkes şahit o günkü konuya kupon gelene kadar takip eden 4 kişiydik son kupinda gelen herkes ödül aldı ben almadım onuda Erhan alenen yazdı zaten senin ödül alanını istemiyorum listeyi ben yaptım dedi bende seni severim kesene. Bereket keşke herkes senin kadar adam olsa bas tacisin

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,920
2,057
113
Üst oynasak kolsuz kolsuz dolanırlardi

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Reisim sen tanıdığım karakterli 3-5 adamdan bir tanesisin forumda. Ama haksızlık ediyorsun bak dikkatimi çekiyor 4-5 oldu. Benim bilhassa kendim seçip en az 2 kez sana ödül gonderimi yaptirdim. Gerçekten sevdigim bir adamsın ama ayip oluyor ödül almadim falan demen. 75k ödül dağıttım son 5 ayda. Takip edip de hiç almadim diyen adam yalan soyler abi benim konumda net
Karakterli adamdan sonrasını okumadım hdjajdjsjsja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...