- 51,466
- 48,678
- 113
E yani dost ne olacak koy bakalım bin mesaj altı ödül yok diye nasıl ayiklaniyorlar hepsiLan yoksaaaaaa namuslu hesabıyla ben rolling takılmam işim olmaz diyen kişiler mi 😱😱😱😱😱😱😱
E yani dost ne olacak koy bakalım bin mesaj altı ödül yok diye nasıl ayiklaniyorlar hepsiLan yoksaaaaaa namuslu hesabıyla ben rolling takılmam işim olmaz diyen kişiler mi 😱😱😱😱😱😱😱
Yalnız değilsinsanirim forum tarihinde esreften odul almayan tek kisiyim
Abi 8 senede 5 k mesaj yapmışsın rollinglerde yatıyorsun 😀😆hemen beni anladin🤣🤣
bende takip etmem ama esref cidden takdiri hakediyorYalnız değilsin gerçi ben rol takip etmiyorum belki ondandır
Tebrikler yeniden eşref
rol takip ettigim tarih yazmazAbi 8 senede 5 k mesaj yapmışsın rollinglerde yatıyorsun 😀😆
Şansım bol olsun o zaman bana ödülü yok rol yapmıyorumHakan, fearj ve Halil.. fearj e atıyorum 3k.. rol yapmayana ödül yok benden dostlar bir daha haberiniz olsun.
Dayı bi sus be valla yeter başımız şiştibende takip etmem ama esref cidden takdiri hakediyor
Aynen ayneeenbrol takip ettigim tarih yazmaz
Selamün aleykümDayı bi sus be valla yeter başımız şişti
Akşam üstü alanlarım yarısı açmadı biliyon dimiHakan, fearj ve Halil.. fearj e atıyorum 3k.. rol yapmayana ödül yok benden dostlar bir daha haberiniz olsun.
bol şanslar kesene bereketHakan, fearj ve Halil.. fearj e atıyorum 3k.. rol yapmayana ödül yok benden dostlar bir daha haberiniz olsun.
Tebrikler kesene bereketHakan, fearj ve Halil.. fearj e atıyorum 3k.. rol yapmayana ödül yok benden dostlar bir daha haberiniz olsun.
Ve aleyna ve aleyküm selam mümin kardeşimSelamün aleyküm