- 3,394
- 17,786
- 113
Hepsini not aldık reis arka plandaAkşam üstü alanlarım yarısı açmadı biliyon dimi
Hepsini not aldık reis arka plandaAkşam üstü alanlarım yarısı açmadı biliyon dimi
Kanka sana kötü bir haberim varAdam dagittikca kazanıyor , kazandıkça dağıtıyor @EşrefTEK80 alem adam görsün 🙏😅
O bayern in ben çıktığı yerin neyse iy 0-1 9dk da attı ms 0-5 bittiHepsini not aldık reis arka planda
Reisim gözüne yabancı ve yeni gelen hesaplara ödül atma bunlar iyiliğide suistimal ederler cansınHepsini not aldık reis arka planda
Eywallah 🙏Hakan, fearj ve Halil.. fearj e atıyorum 3k.. rol yapmayana ödül yok benden dostlar bir daha haberiniz olsun.
Ben açtım teker kaybettim yaAkşam üstü alanlarım yarısı açmadı biliyon dimi
Onuda beceremedin be abi 😁😁😁@eşreftek adamdır.(Etiket atmayı bilmiyordum)öğrendim.
Bizim Suriyeli kanka aklıma geldi selam verirken selamün aleyküm diyodu bir dakika sonra görüşürüz diyip giderken yine selamün aleyküm diyip tokalaşıyordu oe Ramo 😂😂Ve aleyna ve aleyküm selam mümin kardeşim
Biliyorum dost ödül alanlar belli zaten 🙏Kanka sana kötü bir haberim var
Ogrenememissin@eşreftek adamdır.(Etiket atmayı bilmiyordum)öğrendim.
Bende açmadım yaz listeyemarley keskin okocha da açmadı henüz ben ve janjavilan actık sadece![]()
Ben açtım iyide gitti kupon kaybettim dagıtacagım arkadaşta belliiydiHepsini not aldık reis arka planda
Bende açtım kankamarley keskin okocha da açmadı henüz ben ve janjavilan actık sadece![]()
Beni alma o listeye maaş arkasını ekside maaş alınca acacamHepsini not aldık reis arka planda
Hala,bilmiyorsun@eşreftek adamdır.(Etiket atmayı bilmiyordum)öğrendim.
Walla ben direkt çekiliş kura ile yapacaktım kısmet olmadıBen açtım iyide gitti kupon kaybettim dagıtacagım arkadaşta belliiydi
Niye kardeş olmuş işteOnuda beceremedin be abi 😁😁😁