- 1,180
- 280
- 83
Kesene bereket kime ne denk gelirse Tebrikler
Cendermemisin kız sen asayişi sen mi sagliyorsunŞimdiden söylüyorum kavga çıkarana olursa yönetime bildirimde bulunacağım @EşrefTEK80 Kesene bereket tebrik ediyorum kazancın daim olsun inşallah 🙏🏻
Saygılar dostBol şanslar eşrefim
@EşrefTEK80Eşref abi rollculere roll kuralını soyleer misin ?
Misal 3 adım yapacaksınız, 5 kişiye ödül verilecek. Hedef kasa şu olsun diye
Olmaz diyodu oldu .d@netherlands yasaklandin konudan ama sonucu bildirmek istedim
Sen yinede o toplara girme dost yanlış anlama senin için soyluyorum kendi halinde takılmanda fayda var@netherlands yasaklandin konudan ama sonucu bildirmek istedim
TebriklerDostlar ödülün rol şartı var 8 kişiye 500 TL yapiyorum ödülü artırarak..
Kuponlari da soylesin dost oldu olcak 😅Eşref abi rollculere roll kuralını soyleer misin ?
Eşrefi zor durumda bırakıyorlar balım adam kaç defa sorun yaşadı herkese kazandırmaya çalışıyor saygı bekliyorumCendermemisin kız sen asayişi sen mi sagliyorsun![]()
Kazancın daim olsunTemiz iş çıkardık.. dinamoda bekleyen kuponda da var 🔥🔥🔥Ekli dosyayı görüntüle 956595Ekli dosyayı görüntüle 956596
Roller kişilerin kendi inisiyatifindedir ister tek adım at bir kişiye ver usutunu kullan ister 3 adım yap 3 kişiye ver sadece rol aç yeterliEşref abi rollculere roll kuralını soyleer misin ?