- 8,323
- 4,746
- 113
Sen neredesin neredeDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
O bir çocuk vardı dağıtım olmayacak yine saatler sürecek falan yazıyordu ne oldu ona🤣🤣 yaşam belirtisi var mı ?
Sen neredesin neredeDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
O bir çocuk vardı dağıtım olmayacak yine saatler sürecek falan yazıyordu ne oldu ona🤣🤣 yaşam belirtisi var mı ?
Seni mi kirayim kardeşim.. tamam 10 kişi ödül.. rol şartlı tekrar söylüyorum. Yakalım şu forumu. İster tek adım yapın ister 2 adım size kalmış ama rol şartlı. Herkes faydalansinA
Eşref abi bı toplasan 10 kişiyiz aktif 🙏
Eşref bizi takmıyor canSen neredesin nerede
Shahahahaha bana ince ayarla ama mesaj at hemen @EşrefTEK80Dostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
bşHaydi herkese bol şanslar.. hedefe ulaşırsak 5-6 dosta ödül atalım rolling şartlı..
Tabikide yarin gidecegim derse biraz matematik rollingi yapacagim ogrenciye😆Helal sana reis vefa budur
Sence Eşref kendi halinde takılmıyor mu ? Dış guclerin etkisi altında mı kalıyor@Beşiktaş esref de kendi haline takilsin mi
Yetim babası ya 🤓🤓Seni mi kirayim kardeşim.. tamam 10 kişi ödül.. rol şartlı tekrar söylüyorum. Yakalım şu forumu. İster tek adım yapın ister 2 adım size kalmış ama rol şartlı. Herkes faydalansin
Dostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
[/QUOTE
Emeğine sağlık eşrefim foruma sponsorlardan daha fazla katkısı var adamınSeni mi kirayim kardeşim.. tamam 10 kişi ödül.. rol şartlı tekrar söylüyorum. Yakalım şu forumu. İster tek adım yapın ister 2 adım size kalmış ama rol şartlı. Herkes faydalansin
Reis bı soluklanip devammDevam mı role
Devam mı EşrefDostlar 8 kişi şuan incelikle ayarlanıyor.. please...
HayırlısıSeni mi kirayim kardeşim.. tamam 10 kişi ödül.. rol şartlı tekrar söylüyorum. Yakalım şu forumu. İster tek adım yapın ister 2 adım size kalmış ama rol şartlı. Herkes faydalansin
Geçen sefer 1den 6 ya roll takip ettim alamadım şuan da edemedim bana da roll açtırır mısın kralSeni mi kirayim kardeşim.. tamam 10 kişi ödül.. rol şartlı tekrar söylüyorum. Yakalım şu forumu. İster tek adım yapın ister 2 adım size kalmış ama rol şartlı. Herkes faydalansin
Dost iyi bir istirahati hakettinReis bı soluklanip devamm