- 64,135
- 35,535
- 113
Dayı şimdi sana bi sır vericem ama kimseye söylemek yok tamam mıne dion la gece gece
Dayı şimdi sana bi sır vericem ama kimseye söylemek yok tamam mıne dion la gece gece
Bi de dalga geçiyonuz mkBenide not al bende açmadım![]()
Elvada gençliğim elveda Adriana diyorne dion la gece gece
Eline koluna emeğine sağlık3k ödül gonderildi. Herkese iyi geceler. Bu konuda 13k ödül dağıtıldı...herkesin emeğine sağlık
Eşro @TestoHaylan06 da ataydınız kapataydınız hiç alamadı adam.3k ödül gonderildi. Herkese iyi geceler. Bu konuda 13k ödül dağıtıldı...herkesin emeğine sağlık
Aç sayı sayalım bariŞimdi ben açıyorum zengin oluyoruz
bilmedigim den soruyorum eleman saatlerce rol takip ediyorsa ihtiyaci vardir rol zorunlugugu biraz agir sart degil mivalla dost roll şartlıydı bugün bilgin vardır sanıyordum
Kesene bereket dost şansın daim olsun3k ödül gonderildi. Herkese iyi geceler. Bu konuda 13k ödül dağıtıldı...herkesin emeğine sağlık
Sen önce bı büyüklerinle nasıl konuşmasını gerektiğini mi ogrensen dost karşındaki adam 45 yaşında mk nedir kaldiki seni tanımıyorum bile bu samimiyet nedir ?Bi de dalga geçiyonuz mk
valla konu sahibi öyle dedi gerisi beni bağlamazbilmedigim den soruyorum eleman saatlerce rol takip ediyorsa ihtiyaci vardir rol zorunlugugu biraz agir sart degil mi
Haylan almaz verirEşro @TestoHaylan06 da ataydınız kapataydınız hiç alamadı adam.
Yok brom sağolsun gerek yok ben sizleri gördüm abileri kardeşleri gördüm biraz gülelim diye damladim teşekkür ederim 🙏Eşro @TestoHaylan06 da ataydınız kapataydınız hiç alamadı adam.
Eşromu Eşrefbey desen daha iolurEşro @TestoHaylan06 da ataydınız kapataydınız hiç alamadı adam.
kesene bereket3k ödül gonderildi. Herkese iyi geceler. Bu konuda 13k ödül dağıtıldı...herkesin emeğine sağlık
Yaşına hürmetim sonsuz kusura bakma yaşını bilmiyordum genel olarak dedimSen önce bı büyüklerinle nasıl konuşmasını gerektiğini mi ogrensen dost karşındaki adam 45 yaşında mk nedir kaldiki seni tanımıyorum bile bu samimiyet nedir ?
kesene bereket3k ödül gonderildi. Herkese iyi geceler. Bu konuda 13k ödül dağıtıldı...herkesin emeğine sağlık
TestoTaylanHaylan06Haylan almaz verir
Para anlamındaysa yanlış öteki anlamdaysa katılıyorum 😀😂😂Haylan almaz verir