- 317
- 148
- 43
Sende git feajrının konusuna sen oynamayı bilmiyorsun diyip zırla hadi gardaş yaylanGit cezaevinde foto çekin foruma koy sen kral
Sende git feajrının konusuna sen oynamayı bilmiyorsun diyip zırla hadi gardaş yaylanGit cezaevinde foto çekin foruma koy sen kral
Başka yazacak bişey bulamadın mı KingoSende git feajrının konusuna sen oynamayı bilmiyorsun diyip zırla hadi gardaş yaylan
Araba gitmiş la daha ne olsunBatmadım la şükürler olsun sattığım araba yalan oldu sadece ama devam hala var bişeyler
hayatımı yazarım da kaldırabilir misin bilmiyorumSende git feajrının konusuna sen oynamayı bilmiyorsun diyip zırla hadi gardaş yaylan
1 tanesi gittiAraba gitmiş la daha ne olsun
İyidi iyidi buhayatımı yazarım da kaldırabilir misin bilmiyorum
Aboo1 tanesi gitti
Dikkat et1 tanesi gitti
Ben yanlış bir şey demedim emin ol sen yanlış anladın veya ben telafuz olarak kendımı anlatamadım 55k mesaj çok anlamında hayatsız derken de kötü anlamda söylemedim espri niyetli söyledim yanlış anlaşıldılysam özür dılerım senden gardaş kalbını kıracak söz söylemek istemedimhayatımı yazarım da kaldırabilir misin bilmiyorum
bir daha banlanma forum sensiz çok sıkıcıDikkat et
eyvallahBen yanlış bir şey demedim emin ol sen yanlış anladın veya ben telafuz olarak kendımı anlatamadım 55k mesaj çok anlamında hayatsız derken de kötü anlamda söylemedim espri niyetli söyledim yanlış anlaşıldılysam özür dılerım senden gardaş kalbını kıracak söz söylemek istemedim
İyi oluyor aslında kafa dinliyoruz bazenbir daha banlanma forum sensiz çok sıkıcı
yok yok seni sevenler için iyi olmuyor salla kötüleri biz buradayız kim ne derse desin biz senin yanındayız sabır zorluyor bazıları haklısın kötü her zaman kötüİyi oluyor aslında kafa dinliyoruz bazen
Uslubü bozmuyoruzBeni tanıyormusunda metci fln diyorsun lan yvşak komik mi zannediyorsun kendini
Sen buraya gelmişsin arıza için kim olduğunu bilmiyoruzBeni tanıyormusunda metci fln diyorsun lan yvşak komik mi zannediyorsun kendini
Tripppp şart dost,,,,Sen buraya gelmişsin arıza için kim olduğunu bilmiyoruz
ben tattım 😁Forumdan ilk kez banladım 2 gün zor geçti siz siz olun banlanmayın![]()