- 19,605
- 21,175
- 113
Benimde bundan sonra tek dostum sensin en iyisi yerin dibine batsın kardeşim benimm olsunda iyi olsun kötü olsun Ankaralı toprak olsun 🤣😍😘Abimmmmmm
Benimde bundan sonra tek dostum sensin en iyisi yerin dibine batsın kardeşim benimm olsunda iyi olsun kötü olsun Ankaralı toprak olsun 🤣😍😘Abimmmmmm
baş tacısın abimmmnn ❤😁Benimde bundan sonra tek dostum sensin en iyisi yerin dibine batsın kardeşim benimm olsunda iyi olsun kötü olsun Ankaralı toprak olsun 🤣😍😘
Kardeşler kalleş olmuş , kalleşler kardeşbaş tacısın abimmmnn ❤😁
Açık açık kartlarımi oynuyorum artik forumda ki geçmişimi sildim yeni sayfa açtım deveci sen vurucu başka da dost tabiri kullanacağım adam yok ben kaçtım görüşürüz dostAyakçı beni tut övgüyü deveciye yap kırıldım gücendim gitttttt....
🤞🤞🤞Açık açık kartlarımi oynuyorum artik forumda ki geçmişimi sildim yeni sayfa açtım deveci sen vurucu başka da dost tabiri kullanacağım adam yok ben kaçtım görüşürüz dost
İyiyim iyi eywiyiyim ahmet sen nasılsın dost
Erhanım benim aslan gardaşım seviyorum seni aramıza kimse giremez ❤🌹Açık açık kartlarımi oynuyorum artik forumda ki geçmişimi sildim yeni sayfa açtım deveci sen vurucu başka da dost tabiri kullanacağım adam yok ben kaçtım görüşürüz dost
🥰Erhanım benim aslan gardaşım seviyorum seni aramıza kimse giremez ❤🌹
Ahmet yine ben bi şüpheye düştüm sorun yok demiİyiyim iyi eyw
Yok abiAhmet yine ben bi şüpheye düştüm sorun yok demi
Keyfin yok hayırdırYok abi
Yok abi iyiyim takılıyorum öyle kendime sen nasilsin sadece kahpe bir tane hoca var stajda sikti beniKeyfin yok hayırdır
Sikinti varsa yaz bana dm den ben arada bakarım forumaYok abi iyiyim takılıyorum öyle kendime sen nasilsin
Yok abi eyw bastacasin şükür sıkıntım yokSikinti varsa yaz bana dm den ben arada bakarım foruma
senin de canın sıkkın gibi iyi misinSikinti varsa yaz bana dm den ben arada bakarım foruma
İyi o zaman yarin ölmezsek konuşuruz iyi gecelerYok abi eyw bastacasin şükür sıkıntım yok
Hele abi dm at sana birini soracam bir konu hakkindaİyi o zaman yarin ölmezsek konuşuruz iyi geceler
Yok iyiyim ben dun ku yaşanan olaylardan oturu sinirlerim bozuk o kadarsenin de canın sıkkın gibi iyi misin
tamam kardeşim ne zaman istersen bende buradayım her konuda iyi gecelerYok iyiyim ben dun ku yaşanan olaylardan oturu sinirlerim bozuk o kadar