Forumda herkes rolling yapıyor Herkesin stratejisi ve düşüncesi farklı ama en çok emeği geçen ve işini iyi yapan @EşrefTEK80 ve @KUMARBAZ1982
valla,versede almam o kadar dusmedik tostosDayım pil parası lazım değil mi
Konu açıldığında vardım. Çalıştığım için ara ara destek verdim. Hak ettiğimi tam olarak söyleyemem ama takip ettim. Karar tabiki senin.Karamsar, hakan170, Akgül, thenigt,mkhakca, kara, burakbey.. var mı ben bu adanlarsan daha çok aktiftim emeğim daha fazla diyen var mı ? Tartışma yaratmadan sadece "ben " yazması yeterli
O neAdam mura alsin
Kesene bereket dost mk yaziyon ismimi hep ayip oluyor alslslsKaramsar, hakan170, Akgül, thenigt,mkhakca, kara, burakbey.. var mı ben bu adanlarsan daha çok aktiftim emeğim daha fazla diyen var mı ? Tartışma yaratmadan sadece "ben " yazması yeterli
@EşrefTEK80 dost mesaj sayım yetmediği için hicbir çekilişte listeye giremedim beni de görürsen sevinirim.. kesene bereket Tebrikler tekrarKaramsar, hakan170, Akgül, thenigt,mkhakca, kara, burakbey.. var mı ben bu adanlarsan daha çok aktiftim emeğim daha fazla diyen var mı ? Tartışma yaratmadan sadece "ben " yazması yeterli
Ona mi takıldın 🤣🤣Kesene bereket dost mk yaziyon ismimi hep ayip oluyor alslsls
Eline sağlık biz roll mü açak şimdiÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Kesene bereket Allah razi olsun SendenÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Bugün seninn gununÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
mkhakca olarak yazıyor evet iyi mi kötü mü bilemedimKesene bereket dost mk yaziyon ismimi hep ayip oluyor alslsls
Kesene Bereket dostÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
Ben son kuponda geldim takip için diğer konulara bol şans yazdım sadeceKaramsar, hakan170, Akgül, thenigt,mkhakca, kara, burakbey.. var mı ben bu adanlarsan daha çok aktiftim emeğim daha fazla diyen var mı ? Tartışma yaratmadan sadece "ben " yazması yeterli
Kesene bereket dostÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek
kesene bereketÖdüller gonderildi birazdanehak sahiplerine gonderimi yapilacak. O iş bitince . Emek edip dışarda kalan dostlar için final kuponu gelecek