- 4,554
- 820
- 113
Bol sans ReisBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473
Bol sans ReisBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473
TebriklerÖdül alanlar hemen rol açsın forum bi kaynasin haydi bakalım dostlar
Ben liste dağıtım yapmadım boşa etiket etmeyin beni Ben yaptığım da yaptım diyorumBu sefer bende varım yetimler sofrasından payimi alıyım dhshdhhd @Erhan2121
hadi bakalım yerimizi alalımBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473
Bols şanslarBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473
hemen hurma😂😂ödül geldi teşekkürler herkese bol şanslar
@EşrefTEK80 sigara alalım daÖdül alanlar hemen rol açsın forum bi kaynasin haydi bakalım dostlar
En sonki listede ben yokum galibaBu gelirse 10 kişiye daha ödül.. daha da ben alamadim su oldu bu oldu diyen olursa yuhh derim.. 100k çekim verdik beklemeye alındı.. devammEkli dosyayı görüntüle 959473
Tamamen kendin yaptım hepsini ben reis. Hic kimsenin itiraz edecegi bir durumda yok zaten herşey hakkaniyetli ilerliyorBen liste dağıtım yapmadım boşa etiket etmeyin beni Ben yaptığım da yaptım diyorum