- 17,945
- 11,303
- 113
Patronnntakip edemedik ama tebrikler bu adam en azından takip edenleri görüyor kesen dolsun @EşrefTEK80
Patronnntakip edemedik ama tebrikler bu adam en azından takip edenleri görüyor kesen dolsun @EşrefTEK80
Babacan bana mı koydun anlayamadım amq 🥺😅😅![]()
Plaza Kafası on Instagram: "Gece yatarken aklıma çalıştığım insanlar gelmiştir"
Yarın sabah işinizde yüzleşeceğiniz kişiye özel zaman yönetimi stratejileri ve gece uykusuzluğuna karşı doğal yöntemleri öğrenin.www.instagram.com
Sabahtan beri takipteyiz dost3 gün önceden söz aldık eşref hocaya kazandırdık. Seçmezse beni eyvallah der yolları ayırırız
Tebrikler dostHerkesin emeğine sağlık dostlarım varolun. 5 dosta gerekeni yapicaz birazdan. Listeye giremeyen uzulmesin yeni konu acicaz. 10 kişiye yapacaz hedefe ulaşırsak ödülü
usta hep patlıyoruz ya nolcak halımızPatronnn
Evet aynii100 konu hiç eksiksiz takip ettim hocam
Paramızi gönderdimi baywin dost![]()
Plaza Kafası on Instagram: "Gece yatarken aklıma çalıştığım insanlar gelmiştir"
Yarın sabah işinizde yüzleşeceğiniz kişiye özel zaman yönetimi stratejileri ve gece uykusuzluğuna karşı doğal yöntemleri öğrenin.www.instagram.com
Konunun başına git ilk mesaja bak. Adam haber verse roll açıyorum diye ilk mesajı yazamazdım 🤣Sabahtan beri takipteyiz dost
Yok la sen definya kazanmasini istemeyenler varmisBabacan bana mı koydun anlayamadım amq 🥺😅😅
yani benÇoğu kişi takip etti ilk sayfadan itibaren varız daha önce ödül almayıpta takip edenlere verilirse güzel olur
He 😅😅😍😍Yok la sen definya kazanmasini istemeyenler varmis
Bugün rolle katılamadık yine won olmuş. Bir kez ödül almak nasip olmadı. TebriklerAğzına yüreğine sağlık reisim varolasin
Sen kimsinParamızi gönderdimi baywin dost![]()
Dost geçenki rolde gelse bizdeydi zaten de şans yoktu o gün bu günde baştan sona takip ettik umarım alırız bizdeyani ben
Yarin gelBugün rolle katılamadık yine won olmuş. Bir kez ödül almak nasip olmadı. Tebrikler