- 3,394
- 17,786
- 113
2 dk da 0 sayı attı ya la 🤣🤣
Gerizekalilar2 dk da 0 sayı attı ya la 🤣🤣
Senin kupon tutunca bir daha çeviri mi yapacaksınHadi buda gelsin kazanalim
Vallahi açık konuşayim reis ilk gördüğümde nasıl huylaniyordum anlatamam 🤣🤣🤣 bak bende aynısı oldum puaahaaaEsref te benim gibi puahah demeye başladı puaha
HahahahahhhqhqhahhahahsVallahi açık konuşayim reis ilk gördüğümde nasıl huylaniyordum anlatamam 🤣🤣🤣 bak bende aynısı oldum puaahaaa
Bende ilk bu forumda aktif olduğum zaman başka bir arkadaş her kelimenin sonuna puhaah derdi bende nefret ederdim sonrası ne oldu bilmiyorum ben alıştım valla puahaVallahi açık konuşayim reis ilk gördüğümde nasıl huylaniyordum anlatamam 🤣🤣🤣 bak bende aynısı oldum puaahaaa
Böyle gülen birini görünce aklıma tükürük saçarak güldüğü geliyorBende ilk bu forumda aktif olduğum zaman başka bir arkadaş her kelimenin sonuna puhaah derdi bende nefret ederdim sonrası ne oldu bilmiyorum ben alıştım valla puaha
Gülmüyoruz ki sadece laf sonuna ekliyorum her lafım da kahkaha attigimimi zannediyorsunBöyle gülen birini görünce aklıma tükürük saçarak güldüğü geliyor
Bi elinde şampanya bi elinde puro ekrana bakıp kahkaha atmıyomusun yaniGülmüyoruz ki sadece laf sonuna ekliyorum her lafım da kahkaha attigimimi zannediyorsun