- 23,378
- 9,132
- 113
@Erhan2121 gördün mü bak 60 bitti 55-59 bandında dedik 
Ins dostTebrikler Boston 93 son 15 kaldı ins atar ya
Yok uyumaz ödeçdldlşelKral Uyuduysa bizde uyuyalım 😀
5.40 vardi 40 aayi atmistilar şikeci takımlar@Erhan2121 gördün mü bak 60 bitti 55-59 bandında dedik![]()
aynen bende takip ettim sonradan çok durdular5.40 vardi 40 aayi atmistilar şikeci takımlar
Bi anda yine alta çekmişler benim tahminler sınıfta kaldı bugün puahaaynen bende takip ettim sonradan çok durdular
ilk yarıdan belliydi alt olacağı hep aslında birde oynayış stilleri fark ettiriyor yani.Bi anda yine alta çekmişler benim tahminler sınıfta kaldı bugün puaha
Esref te uyumuş erken kalkar umarımilk yarıdan belliydi alt olacağı hep aslında birde oynayış stilleri fark ettiriyor yani.
ne yaptığı belli olmuyor onun da uyuduysa sabah kalkar ancaEsref te uyumuş erken kalkar umarım
Çişi gelsin dşdşşddşdşdşne yaptığı belli olmuyor onun da uyuduysa sabah kalkar anca![]()
Bende uyudum uyucam 😀Esref te uyumuş erken kalkar umarım
git yap la ozaman ne diye yazıyon buraya terbiyesizÇişi gelsin dşdşşddşdşdş
Benim değil be Eşrefin ldldldldl gelsin ki uyansın ldldlddlgit yap la ozaman ne diye yazıyon buraya terbiyesiz
töbe töbeBenim değil be Eşrefin ldldldldl gelsin ki uyansın ldldlddl
😁😁töbe töbe
Gelir birazdan surekli uyuya kalıyor Allah tan erken uyanıyorUyuduysa da geceyi karda kapattigi kesin önemli olan kaybetmedi ya