- 19,919
- 11,138
- 113
Gordunmu beni 7 oran vurdum abiLan gardaşim hiç sorma ya. La 1.per bitti dedim 5 dakika gözümu dinlendireyim. Bı uyandım saat 9 olmuş 😀😀
Gordunmu beni 7 oran vurdum abiLan gardaşim hiç sorma ya. La 1.per bitti dedim 5 dakika gözümu dinlendireyim. Bı uyandım saat 9 olmuş 😀😀
Bosver zaten iki kelam etsek konu kapanıyor
Ulan eşref gene güldürdün bizi helal olsun sanaLan gardaşim hiç sorma ya. La 1.per bitti dedim 5 dakika gözümu dinlendireyim. Bı uyandım saat 9 olmuş 😀😀
SaldırGece burda olan dostlar için bekliyoruz gelmelerini arkadaşlar. Zaten o 5 kişi belliydi. Gelsinler saldiralim
Artık nbanin sistemini anladım bugünde vuracam sağlam 500 2 yap ltim rulette 2 saat önce acacam konu uyanınBosver zaten iki kelam etsek konu kapanıyor
Şimdi gördüm tebrik yazacaktim konu kapanmis gardaşim 😀Gordunmu beni 7 oran vurdum abi
Abim Erhan ile beni görmesinler konu kapanır 😂
Aynen abi zaten herkese mesaj atıp konuma mesaj atın diyeŞimdi gördüm tebrik yazacaktim konu kapanmis gardaşim 😀
PuahahhAbim Erhan ile beni görmesinler konu kapanır 😂
Tebrik ediyorum gardaşim seni helal olsun valla.. NBA canavari çıktın sende haGordunmu beni 7 oran vurdum abi
Bugünde vuracam anladım sistemi artikTebrik ediyorum gardaşim seni helal olsun valla.. NBA canavari çıktın sende ha
Ama farkettin mi bilmiyorum. 4-5 gündür NBA biraz bilinçli oynuyoruz fikir alisverisi ile. Çok şükür nazar olmasın her gece tertemiz paramızı aliyoruzSenin için nba e başvuru da bulunalım saatleri erkene çeksinler cidden maclar çok geç başlıyor insan ister istemez uykuya dalıyor
Ne zaman bu cümleyi kuran birini görsem tepetaklak oluyorBugünde vuracam anladım sistemi artik
İns olmam puahahNe zaman bu cümleyi kuran birini görsem tepetaklak oluyor
Ezel hariç aman abi herkesten fikir al puahahAma farkettin mi bilmiyorum. 4-5 gündür NBA biraz bilinçli oynuyoruz fikir alisverisi ile. Çok şükür nazar olmasın her gece tertemiz paramızı aliyoruz
Daha nba başlamadı bir play oflar baslasin o zmana gerçek nba başlar dost sen daha çok ekmeğini yersinAma farkettin mi bilmiyorum. 4-5 gündür NBA biraz bilinçli oynuyoruz fikir alisverisi ile. Çok şükür nazar olmasın her gece tertemiz paramızı aliyoruz
Gaza gelmezsen olmaz bence bir sey de gaza gelince tepetaklak oluyo insanİns olmam puahah
Abi bende 2 k var yatiracam şimdi doğum günümde yaklaşıyor saglam doğum günü bonusu olacak hemde freebet veren yer varmiDaha nba başlamadı bir play oflar baslasin o zmana gerçek nba başlar dost sen daha çok ekmeğini yersin
Play of oyun tarzlarini bilmiyorum reis ben işte öğrenene kadar da sendeyiz😀Daha nba başlamadı bir play oflar baslasin o zmana gerçek nba başlar dost sen daha çok ekmeğini yersin