- 6,923
- 1,560
- 113
kafana göre kanka hiç problem yok zabaha kadar burdayızDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
kafana göre kanka hiç problem yok zabaha kadar burdayızDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Niye GS maçına açmaz mıMajor lig lazimm dost,,
Acar acmasinada kazanç varya o yüzden basıyor hemen limiti çoğu site(((Niye GS maçına açmaz mı
SaplaDostlarım yüksek girip 2-3 adımda bitirm diyorum ama bu betcolarin hepsinde limit var major lig olmadığı için şuan. Boyle nasıl ilerlicez bilmiyorum
Bana sormamissin gücendim ben yaşlıyım diyemiGençler sormak istedim şey var aklıma takıldı
Birine etiket atınca kazanınca daha mı çok para veriliyor ? Yoksa ben burdayım burdayım beni seç anlamına mı geliyor ?
AynenAcar acmasinada kazanç varya o yüzden basıyor hemen limiti çoğu site(((
Yok bende yaşlıyım ortaya yazdım sade 😆Bana sormamissin gücendim ben yaşlıyım diyemi
Bol şans
Bol şans attıkları sayı olsun takipteyiz
Haydi gelsin dostum
Senin kalbin fesat,,yazılanı gorsunn kaale alsinndiye olamazmi,,,Gençler sormak istedim şey var aklıma takıldı
Birine etiket atınca kazanınca daha mı çok para veriliyor ? Yoksa ben burdayım burdayım beni seç anlamına mı geliyor ?
BOl şanslar kral brni unutma bak😁
Bolşanslar
Haydi bol şans
Bol şans
Bol şanslar 81 olsun tek dost tun olsun
Kalbim fesat değil herkesin bir çıkarı var illaki böle boş boş yazmana gerek yokki senın çıkarın olmasa niye takip edesin ?Senin kalbin fesat,,yazılanı gorsunn kaale alsinndiye olamazmi,,,