Ben çıkara oynadım 6 oranKaos cikmaz 1.03 oran
Adam verir sıkıntı yok, gereksiz yere övme adamı. Sıkıntı onda değil 8 kişi dışında kalacak onlardaEşref hakedene hakettiğini verir kavga çıkmaz kaos yaratmayın
Neden gereksiz yere övmüş oluyorum olanı söylüyorum adam hakedene hakettiğini veriyor endişeye mahâl yok diyorumAdam verir sıkıntı yok, gereksiz yere övme adamı. Sıkıntı onda değil 8 kişi dışında kalacak onlarda
Partizan maçı kıl payı geldi kırılma noktası oradaydıAdam verir sıkıntı yok, gereksiz yere övme adamı. Sıkıntı onda değil 8 kişi dışında kalacak onlarda
vay benim aslan kardeşimHakkımızı isteriz söke söke alırız hakkımızı isteriz seve seve alırız
Olur enisteHep ben takip edeyim bütün ödüller bana gelsin diğerleri hiç almasın istiyorum hayalimde ki hayat bu işte nasip olur mu bee
Sen cıkar özel oran 1000 oran jojobette max 1 tl basiliyorBen çıkara oynadım 6 oran
Usta seni her gördümde absürd konulardasın yanına yaklaşırsak yanında ban yeriz diye uzaktan izleyip kaçıyorum yokmu şöyle şikayet konumuzvay benim aslan kardeşim
gözükmüyorsun hiç
sayı saymaktan mı uğramıyorsun yanımıza
Asıl o kırılma maçları gece nba de geldi kral sen hala akşamı baz aliyorsunPartizan maçı kıl payı geldi kırılma noktası oradaydı
Bendede aynı dert var emrahtek kardeşim hakkını vercekHep ben takip edeyim bütün ödüller bana gelsin diğerleri hiç almasın istiyorum hayalimde ki hayat bu işte nasip olur mu bee
3 aydır rol açıyor bu adam zaten. Sanki konuda dağıtım yaptığını bir tek sen biliyorsun geri kalan kimse görmemiş gibi konuştun. O yüzden gereksiz dedimNeden gereksiz yere övmüş oluyorum olanı söylüyorum adam hakedene hakettiğini veriyor endişeye mahâl yok diyorum
Bol şans abiNBA ya kadar ufak ufak oyalanalim.Ekli dosyayı görüntüle 955137
Dağıtım yapıyor deseydim dediğin doğruydu ama ben hakedene hakettiğini veriyor dedim arada çizgi var iyi forumlar reis3 aydır rol açıyor bu adam zaten. Sanki konuda dağıtım yaptığını bir tek sen biliyorsun geri kalan kimse görmemiş gibi konuştun. O yüzden gereksiz dedim
Kimden bahsediyorsun dostum kimmiş o babacan adamNeden gereksiz yere övmüş oluyorum olanı söylüyorum adam hakedene hakettiğini veriyor endişeye mahâl yok diyorum