- 23,894
- 9,403
- 113
ahmet sen bunun hangi çeşit armut olduğunu biliyormusunBir tane adam 3 üçlük attı ne guzel
Ekli dosyalar
-
748.4 KB Görüntüleme: 0
ahmet sen bunun hangi çeşit armut olduğunu biliyormusunBir tane adam 3 üçlük attı ne guzel
Bol sansAlın size booombeee..bu kupon gelirse son bir adım yaparız. 5-6 kişiye ödül veririzEkli dosyayı görüntüle 955249
Beyler maç vermeyin oynanan miktar yüksek bırakın kararı kendi versin pişman olmayınClevland - atlanta 3. Per ust
Digerleri dengesi reis
Hayirli olsun bol sansAlın size booombeee..bu kupon gelirse son bir adım yaparız. 5-6 kişiye ödül veririzEkli dosyayı görüntüle 955249
Hangi cesitahmet sen bunun hangi çeşit armut olduğunu biliyormusun
bol şansAlın size booombeee..bu kupon gelirse son bir adım yaparız. 5-6 kişiye ödül veririzEkli dosyayı görüntüle 955249
deveci.Hangi cesit
Haydi tam destek hep destekAlın size booombeee..bu kupon gelirse son bir adım yaparız. 5-6 kişiye ödül veririzEkli dosyayı görüntüle 955249
Bol şansAlın size booombeee..bu kupon gelirse son bir adım yaparız. 5-6 kişiye ödül veririzEkli dosyayı görüntüle 955249
Mantıklı geçen gün memphisenikinci yari kudurdularAlın size booombeee..bu kupon gelirse son bir adım yaparız. 5-6 kişiye ödül veririzEkli dosyayı görüntüle 955249
Abi ben gercekten suan 30 k param olsa oynayacagim bahsi soyluyorum. Yillardir nba takip ediyorum her gece izlerim sabah kaan kural dinleyip butun maclarin ozetini izliyorum. Ben adam kazansin istiyoruum zaten. Bunlara ragmen yinede haklisin ama gercekten calisiyorum izliyorum analiz yapiyorum ve ksybetsin istemmiyorumBeyler maç vermeyin oynanan miktar yüksek bırakın kararı kendi versin pişman olmayın
Abi ben gercekten suan 30 k param olsa oynayacagim bahsi soyluyorum. Yillardir nba takip ediyorum her gece izlerim sabah kaan kural dinleyip butun maclarin ozetini izliyorum. Ben adam kazansin istiyoruum zaten. Bunlara ragmen yinede haklisin ama gercekten calisiyorum izliyorum analiz yapiyorum ve ksybetsin istemmiyorum
Sana etiket attım cevap bile vermedin neyseBir tane adam 3 üçlük attı ne guzel
Abi zaten adamlar bu 2 periyotta 2 ucluk az atsalar 6 sayi fark ediyor ve kacirdiklari 2 uclukten dolayi kupon kaybedebilir ama fikrimizi soyleneyelim mi ben ne oynayacaksam neye all in atacaksam onu soyluyorum. Analiz tabiki onemli o zaman git direk bakmadan oyna reis maclara hic analiz yapmadan oyle olur mu sana analiz konusunda katilmiyorum ama sans faktorunde katiliyorumİstedin kadar maç izle analiz yap tkp et boş iş sen karamgğmrük lig sonuncusu Fenerbahçeyi yenebilir der misiniz Buda onun gibi birşey herşeyde para dönüyor
Nryse tartismayalim reis basliyor 2. Yari s sport veriyor hadi bol sans umarim kazanirizAbi ben gercekten suan 30 k param olsa oynayacagim bahsi soyluyorum. Yillardir nba takip ediyorum her gece izlerim sabah kaan kural dinleyip butun maclarin ozetini izliyorum. Ben adam kazansin istiyoruum zaten. Bunlara ragmen yinede haklisin ama gercekten calisiyorum izliyorum analiz yapiyorum ve ksybetsin istemmiyorum
Ne zaman vallahi görmedim 11 e yakın kalktim beğendim heralde tam hatirlamim kral adamSana etiket attım cevap bile vermedin neyse