Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 40k Hedef 120k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
İnşallah getireceğiz

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
Bu son adımıda getireceğiz

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
820
113
Beyler maç vermeyin oynanan miktar yüksek bırakın kararı kendi versin pişman olmayın
Abi ben gercekten suan 30 k param olsa oynayacagim bahsi soyluyorum. Yillardir nba takip ediyorum her gece izlerim sabah kaan kural dinleyip butun maclarin ozetini izliyorum. Ben adam kazansin istiyoruum zaten. Bunlara ragmen yinede haklisin ama gercekten calisiyorum izliyorum analiz yapiyorum ve ksybetsin istemmiyorum

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,201
6,308
113
Abi ben gercekten suan 30 k param olsa oynayacagim bahsi soyluyorum. Yillardir nba takip ediyorum her gece izlerim sabah kaan kural dinleyip butun maclarin ozetini izliyorum. Ben adam kazansin istiyoruum zaten. Bunlara ragmen yinede haklisin ama gercekten calisiyorum izliyorum analiz yapiyorum ve ksybetsin istemmiyorum

İstedin kadar maç izle analiz yap tkp et boş iş sen karamgğmrük lig sonuncusu Fenerbahçeyi yenebilir der misiniz Buda onun gibi birşey herşeyde para dönüyor

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
820
113
İstedin kadar maç izle analiz yap tkp et boş iş sen karamgğmrük lig sonuncusu Fenerbahçeyi yenebilir der misiniz Buda onun gibi birşey herşeyde para dönüyor
Abi zaten adamlar bu 2 periyotta 2 ucluk az atsalar 6 sayi fark ediyor ve kacirdiklari 2 uclukten dolayi kupon kaybedebilir ama fikrimizi soyleneyelim mi ben ne oynayacaksam neye all in atacaksam onu soyluyorum. Analiz tabiki onemli o zaman git direk bakmadan oyna reis maclara hic analiz yapmadan oyle olur mu sana analiz konusunda katilmiyorum ama sans faktorunde katiliyorum

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,556
820
113
Nryse tartismayalim reis basliyor 2. Yari s sport veriyor hadi bol sans umarim kazaniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...