- 3,424
- 17,840
- 113
La @Devecibey niye uyandirmadin yaaa
Kasa 120k olmadi mi daha tekLa @Devecibey niye uyandirmadin yaaa
Abi aradım seni bir kez reddettin bende uykun var zannettimLa @Devecibey niye uyandirmadin yaaa
Kısmet abi@Devecibey bu Uçaktan nasıl kurtulacağım 334 yaptık dedim arkasından 2'de bozayım 1.50'de patladı Allah belasını versin 2'de olsaydı 700 kata ile spor bayisi öğleden sonra alacaktım olmadı Deveci Bey
Abi bende uyudum dun bana hak vermissin dedim uyuya kalcam hakkim baskasina nasip oldu behhLa @Devecibey niye uyandirmadin yaaa
Hakkını alırsın Bugün emin olAbi bende uyudum dun bana hak vermissin dedim uyuya kalcam hakkim baskasina nasip oldu behh
Asla kalmaz hakkim ben aglayanlardan degilim reisim😄Hakkını alırsın Bugün emin ol
Çayaaa davet et reisim simdi sen cayin yaninda bu parayla findik fistikda ikram edersin midemiz bayram etsin😅Bu gece yine harikaydi herşey... Tabi kafamız bı güzel bi güzel anlatamam (replik) Ekli dosyayı görüntüle 955288Ekli dosyayı görüntüle 955289Ekli dosyayı görüntüle 955288
Ahahahahahah bir gun unutup gireceksin siteye şaaaak hesapta 50 k var eşref şok😅Cleveland maçına oynamisim gece . Oynadığımı bile unutmusum🤣🤣 bu baktım kasa 79k olmuş 🤣
Onu attın abi en son zorla zor geldiCleveland maçına oynamisim gece . Oynadığımı bile unutmusum🤣🤣 bu baktım kasa 79k olmuş 🤣
Çok mu zor geldi la kankiOnu attın abi en son zorla zor geldi
Yani benmi😁Geceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
La kanki baktım şimdi nasıl zor gelmiş , son per 17 sayıya tutuyormuş zaten 😀😀Onu attın abi en son zorla zor geldi
Reis 12 :10 da toplanti var gene simdiden soylim umarim girerimmGeceden devam edip şimdi ben uyuyunca uyuyan dostlarima haksızlık olmasın. Mesajı görenler saat 12 de konuda olsunlar dostlar dagitim için kuponu yaparız
Çok abi zorla zor attı iki tane uclukte faul yaptilar onun sayesinde geldiÇok mu zor geldi la kanki