Daha yeni jeton düştü abi valla puahahO başka bir şeyden bahsediyor Ahmet Boş ver sen ona ben ona göstereceğim yakışıklıyı
Daha yeni jeton düştü abi valla puahahO başka bir şeyden bahsediyor Ahmet Boş ver sen ona ben ona göstereceğim yakışıklıyı
Ahmet Hani hiçbir şey canlanmadı ortalıkDaha yeni jeton düştü abi valla puahah
Abi 12 de saat himmet abi atacaktı sana birseyNeyse ben gidiyorum ya
Atti onun üstünü tamamlamaya çıkacağımAbi 12 de saat himmet abi atacaktı sana birsey
İns abi bende yemek çağırdım gıdım onu yiyim birde markete ugrum gelirim 1 saate insAtti onun üstünü tamamlamaya çıkacağım
Sorma ya senı bekledik bekledik gelmedin bizde uyudukLa @Devecibey niye uyandirmadin yaaa
Bende dun gece mac veriyorum sen bana kiziyorsun karisma diye, o an seviniyoruz heycanlaniyoruz hep bosaymis reis uyumusSorma ya senı bekledik bekledik gelmedin bizde uyuduk
Niye boşa gitsin kral adam demedimi geceki dostların hakkına girmiyelim 12 de adım atar dağıtırım dedi tamaBende dun gece mac veriyorum sen bana kiziyorsun karisma diye, o an seviniyoruz heycanlaniyoruz hep bosaymis reis uyumus![]()
Eyv bro gunaydinnDeveci halleder kazanırsak talipteydin sende zaten 4 kişi ne vardı
Aleykümselam
Aleykümselam
Ben herhangi para ve ya odul icin demiyorum. Kupon sahibi belirli bir para kazanacak o adam da takip ediyor ya o kisiyle birrlikte sevinmek ve ya uzulmek icin dedimNiye boşa gitsin kral adam demedimi geceki dostların hakkına girmiyelim 12 de adım atar dağıtırım dedi tama
Clevland 4-5 dakika cok kotu hucum ettiNe yaptınız benim son per 112 varken mola da götümü kapattigim an bayilmisim 40 dl sonra sans ederim uyandım baktım 122 bitmis ucundan kurtarmisiz 😁