- 22,209
- 28,444
- 113
onun hesap açılır da ziyanın zor gibi gözüküyorBaskan dan para istemis pauaha
gerçi yalvar yakar açtırılır da shellacın kuponunun tuttuğu gün yazmak lazım
en mutlu olduğu anda talep edicez
onun hesap açılır da ziyanın zor gibi gözüküyorBaskan dan para istemis pauaha
Bende günlerdir konudaydim dost hatta ilk sayfalara bak sabaha kadar takip ettik yine burdayız ama ben odulden çok esrefi sevdiğim için konuya dahil oluyorum odul de aldim listeci de oldum dağıtımı da yaptim adam kazandığı sürece dağıtım yapiyorBizde ayni dost ben gunlerdir konudayim 😄
Allah Allah çalışıyordu evlenecekti falan para topluyordu yalan dolanmış demek ki ya da battı terse sardı her şey dolandırma sayılmaz ya 300-500 paralardan ne olacak onun için boşuna rezillik olmuş o zamanCok kişiden hani ole yüksek bir tutar değil küçük paralar almis çoğu kişiye sigaram yok demiş neydi kendini ne hale soktu
Bende oyle esref abide biliyor 6 7 bazen kupon takip ettim mesela dun 8 kisi verdi ben yoktum uzulmedim gece kazandim ama uyuya kaldim frne uzulmedim takibe devamBende günlerdir konudaydim dost hatta ilk sayfalara bak sabaha kadar takip ettik yine burdayız ama ben odulden çok esrefi sevdiğim için konuya dahil oluyorum odul de aldim listeci de oldum dağıtımı da yaptim adam kazandığı sürece dağıtım yapiyor
Vala biz geceden beri takipteyiz ama 2 kişi bu kadar kişi içinden bize düşmesi zor ödülBizde ayni dost ben gunlerdir konudayim 😄
Sıkıntı yapma gece kazandık ama dağıtım olmadı yine destekledikBende oyle esref abide biliyor 6 7 bazen kupon takip ettim mesela dun 8 kisi verdi ben yoktum uzulmedim gece kazandim ama uyuya kaldim frne uzulmedim takibe devambugun kazanirsam direk kHveye 101 eee gidecem😅
Bellide olmaz dost😄yapacagini yapar esref reisVala biz geceden beri takipteyiz ama 2 kişi bu kadar kişi içinden bize düşmesi zor ödül
Devecinin 2.5 k parasına çöktü milletten 500 1 aldı bende 2 3 vermiştim de utandım artik bunu dile getirmeye iki kuruş için arkasından sövdur du ya biz bu forumda 2 günde bir dağıtım için 10k atılıyor bize 20 de atıldı bilmiyorum millet katıksız herhalde dünya malı için kendilerine sovduruyorlar dun 120 betten farm yaptim bugün sifirim yarin yine olacak yine gidecek para için insan ismini kirletmesinin anlami yok benceAllah Allah çalışıyordu evlenecekti falan para topluyordu yalan dolanmış demek ki ya da battı terse sardı her şey dolandırma sayılmaz ya 300-500 paralardan ne olacak onun için boşuna rezillik olmuş o zaman
ziyanın roller 10dk sürüyor daha ne olsunYapma bunu bize
Cidden mi laaBaskan dan para istemis pauaha
Valla çok sevdiğim biri dedi bana doğrudur amaCidden mi laa
Salihe ne oldu bir anda anlamadımValla çok sevdiğim biri dedi bana doğrudur ama