- 49,259
- 54,061
- 113
Sen yasaklı madde kullaniyorsun sana odul atmamak lazım senin iyiliğin içinTamam ben de onu diyorum işte içinden gelirse sana ödül atmak bana atsın😀🤣
Sen yasaklı madde kullaniyorsun sana odul atmamak lazım senin iyiliğin içinTamam ben de onu diyorum işte içinden gelirse sana ödül atmak bana atsın😀🤣
Öyle olunca ne oluyorBu forumda nba dendigi zaman akla ilk gelen insan olmak istiyorum
Orda dur iste puahaBu forumda nba dendigi zaman akla ilk gelen insan olmak istiyorum
Seninkinden iyi sen götürüp slota veriyorsun Ben hiç olmazsa kafamı yapıyorumSen yasaklı madde kullaniyorsun sana odul atmamak lazım senin iyiliğin için
Ayni bende boşta iken bakıyorum aklıma yatan kişinin rolüne girip ara sıra yazıyorum vakit geçsin ne oluyor bitiyor diyeBen ederim pquhq yalakalık için değil odul den bağımsız konuşuyorum ben şahsen seviyorum o yüzden takip ederim bostaysam eger
Evinde hapoeli karşına alma bence.Yüksek giriyorsun kararını değiştirmek istemem ama ben olsam o maça Oly 3 farkı alacağıma Hapoelin maç sonucu takım 1 üstünü alırım daha kafam rahat ederdi.Herkese bol şanslarOly 3 farkla maçı kazanır mı dostlar? Eurolig sıkı takip eden var mı
PuahqhSeninkinden iyi sen götürüp slota veriyorsun Ben hiç olmazsa kafamı yapıyorum
AfiyrtsToparlayalim geri 😀Ekli dosyayı görüntüle 955610
Yalansa yalan de🤣Puahqh
Fener deme dost kurban olayım deme artikBirazdan Fenerbahçe real Madrid eurolig basket başlıyor beyler
Onun Allah belasını ya fenerliyix koyu lanet olsun nerden sevdik bu takımıFener deme dost kurban olayım deme artik
Dayı hoş geldinBol şanslar Tek dost
Geçen güzel olur umarim
Hoş gördük Muro bol şanslarDayı hoş geldin
Fener bu sefer saplar artıkBirazdan Fenerbahçe real Madrid eurolig basket başlıyor beyler
Valla kaç maç oldu hep düdüklendi bu akşam yenmesi lazımFener bu sefer saplar artık