- 56,940
- 18,980
- 113
103
Sinan iyi insandır evli ve çocukludurSinan63 para için kimseye tavır yapacak adam değil belliki alınmış kırılmış bunu başka yerlere çekiyor insanlar ayıptır ya bu çocuğun kime bir yanlışı olmus
Altına imzami atiyorum nokta.kapatalim konuyu artikSinan63 para için kimseye tavır yapacak adam değil belliki alınmış kırılmış bunu başka yerlere çekiyor insanlar ayıptır ya bu çocuğun kime bir yanlışı olmus
Gornedim kral estağfurullah a s nasılsın iyisindir insallahParayı mı buldun selam almıyorsun milletvekili felan mı oldun
Devam be kardaşım boş. Boş ekrana bakmaya devam millet Japonyayı geziyor bizde burada millet ne yapıyor ona bakıyozGornedim kral estağfurullah a s nasılsın iyisindir insallah
Kendin başlattın 3 oldu ilk 2 de bir şey demedim aptal yok karşında Sinan kardeş listeye girilir çıkılır para değil mevzu bizim konuşmamız hep aynı senelerdir bak mülayim atayım dedi almadım 3-5 saat önce aç köpek olsak alırız çok para var diye mi almadık anlayışlı olduğumuz için neyse herkese bol şansYahu bu gune kadar hep seni listeye aldim sen bi selam caksan da sana faydam oldu hic bir zaman da gelip bir sey istemedim metin gunlerdir para dagitiyor adamdan hoc bir sey istemedim hala aglama diyirsun aga tmm birbirimize laf atmayalim benden yana helal olsun sende helal et isimize bakalim