Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
81 - 78

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,479
100,035
113
Ki ayrica 1500 den sonra yazsim yaziyi ama @EşrefTEK80 dostum dmden onceki gunlerin yanlis anlasilmasini anlattik konuyu cozdu beni kirma gel illa takip et dedi oyle sildim neyse role devam
Adam ol sana sadece espirisine takıldık bunca zaman hiç para ile ilgili öyle böyle demedik geçmişte de 10 kişi üstüne geldi görmezden geldik anlayış gösterdik başkasıyla karıştırma beni hepsiyle küser sonra beni görürsün yine devam et kestim senle sohbeti

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
56,922
18,977
113
Hadi lan ordan listeye almadı diye düşman oldun adama yok ben yazmam insanlardan para istemem yok ben öyleyim yok ben böyleyim al bir listeye almadı 2 paragraf döküldün
Bırakın bu ayakları Dmden istemem diyen herkesi biliyoruz parasız kaldığı an kuduz köpek gibi millete saldırıyorsunuz
Yahu sen ne anlatiyon arkadas artik lutfen kendi isine bak dayicim adam 6 gundur gel takip et diyor sonra rol yap diyordu 1500 den onve zaten papel istiyordu ben roll yap lafina irite oldum megerse roll icin ayri atacakmis yanlis anlasilma vardi onceki gubler icinde gelip anlatti sorun cozuldu hala liste diyon adam bana listeden once roll yap demis neyse artik birvirimizi etiketlemiyek adama iyice ayip oldu sen takip et ben takipsiz odulumu alacam zaten 👍

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,479
100,035
113
Yaşını başını almış adamsın yazık be kardeşim için fesatmiş. Mülayim bu adama rol açtırdığında kendi payına düşenin 3/4 nu dagitti. Ben 2018 den beri buradayım 14-15 kişilik dağıtım listesi görmedim azcik emeğe saygı be kardeşim. @sinansrml63 Sinan gel meydanı iş bilmeyen adamlara birakma
Büyük yazayım KARI GİBİ AĞLAYACAK ADAM PARA BİTİNCE ÇİRFEFLEŞECEK MİLLETE SALDIRICAK ADAM PARA DAĞITMASIN KENDİME PED ALSIN O PARAYLA

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Yahu sen ne anlatiyon arkadas artik lutfen kendi isine bak dayicim adam 6 gundur gel takip et diyor sonra rol yap diyordu 1500 den onve zaten papel istiyordu ben roll yap lafina irite oldum megerse roll icin ayri atacakmis yanlis anlasilma vardi onceki gubler icinde gelip anlatti sorun cozuldu hala liste diyon adam bana listeden once roll yap demis neyse artik birvirimizi etiketlemiyek adama iyice ayip oldu sen takip et ben takipsiz odulumu alacam zaten 👍
Sinan uzatma sen de istersen bak her gece 3 ayrı roll takip ediyosun ettiğin lafa bak

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Yaşını başını almış adamsın yazık be kardeşim için fesatmiş. Mülayim bu adama rol açtırdığında kendi payına düşenin 3/4 nu dagitti. Ben 2018 den beri buradayım 14-15 kişilik dağıtım listesi görmedim azcik emeğe saygı be kardeşim. @sinansrml63 Sinan gel meydanı iş bilmeyen adamlara birakma
Nasılsın kardaşım

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
evet 2.ci yarı da başladı darüşşafaka

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,438
6,636
113
Büyük yazayım KARI GİBİ AĞLAYACAK ADAM PARA BİTİNCE ÇİRFEFLEŞECEK MİLLETE SALDIRICAK ADAM PARA DAĞITMASIN KENDİME PED ALSIN O PARAYLA
Ya kral ayıp ediyorsun adamın hakkını yeme konuyu başka yere çekiyorsun sonra yazdıklarına uzulursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...